Υπόθεση Ντούλου: Η συγκλονιστική έκκληση των παιδιών της εξαφανισμένης Τζένιφερ στα γενέθλιά της

Υπόθεση Ντούλου: Η συγκλονιστική έκκληση των παιδιών της εξαφανισμένης Τζένιφερ στα γενέθλιά της

«Μας λείπει περισσότερο απ' όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις» αναφέρει η οικογένεια της Τζένιφερ, που εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου - «Ελπίζω να είναι ζωντανή», λέει ο Φώτης Ντούλος που κατηγορείται ότι σκότωσε την πλούσια σύζυγό του

doulos-0
«Κάντε κινήσεις ευγένειας, στείλτε ένα σημείωμα αγάπης σε έναν φίλο, βοηθήστε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη, πείτε σε ένα παιδί ότι είναι ξεχωριστό».

Είναι η έκκληση της οικογένειας της Τζένιφερ Ντούλος, που έχει εξαφανιστεί από τις 24 Μαΐου και που οι αρχές θεωρούν ότι δεν είναι ζωντανή. Ο εν διαστάσει σύζυγό της, Φώτης Ντούλος, κατηγορείται ότι τη σκότωσε. Όμως ο ίδιος, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ελπίζει «να είναι ζωντανή».

Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη για την οικογένειά της. Η Τζένιφερ θα έκλεινε τα 51ης γενέθλια. «Μας λείπει περισότερο απ' ότι μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις. Ο σπαραγμός συνεχίζεται όσο ο χρόνος προχωρά», αναφέρουν οι δικοί της άνθρωποι, που ευχαριστούν για τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους τις κοινότητες του Νιου Κανάαν και του Φάρμινγκτον- Έιβον, όπως και τους αστυνομικούς για τις ακαταπόνητες προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στην υπόθεση της Τζέινιφερ.

Οι αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως ανθρωποκτονία και κατηγορούν τον πρώην σύζυγό της και τη φίλη του γι' αυτό. Όμως το σώμα της δεν έχει εντοπιστεί.

Τα παιδιά της Τζένιφερ Φάρμπερ μένουν με τη γιαγιά τους, Γκλόρια. Έκτοτε, εδώ και πέντε μήνες, δεν έχουν δει τον πατέρα τους.

«Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Προσεύχομαι για την Τζένιφερ και τα παιδιά μου, τη Μισέλ και την κόρη της και προσπαθώ να είμαι ευγνώμων για την οικογένεια και τους φίλους που έχω κάθε μέρα. Το μόνο που με στεναχωρεί πολύ είναι ότι λόγω δικαστικής απόφασης έχω σχεδόν πέντε μήνες να τους μιλήσω και να τα δω», είπε ο Φώτης Ντούλος στο «ΘΕΜΑ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης