Εκατομμυριούχος ομογενής συνελήφθη στις ΗΠΑ μετά την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του

Εκατομμυριούχος ομογενής συνελήφθη στις ΗΠΑ μετά την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του

Η Τζένιφερ Ντούλος, μητέρα πέντε παιδιών, εξαφανίστηκε πριν από εννέα μέρες - Το ζευγάρι βρισκόταν εν μέσω μιας σφοδρής διαμάχης για τους όρους του διαζυγίου - Μαζί με τον 51χρονο συνελήφθη και η σύντροφός του

doulos
Ο Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνις, με καταγωγή από την Αργεντινή, συνελήφθησαν στο Κονέκτικατ σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος, μητέρας πέντε παιδιών, από την πόλη Νιου Κάνααν.

Η Τζένιφερ Ντούλος, εν διαστάσει σύζυγος του συλληφθέντα, εθεάθη για τελευταία φορά πριν από εννέα μέρες, όταν πήγε να αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο και έπειτα χάθηκαν τα ίχνη της.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 50χρονη γυναίκα είχε εμπλακεί σε μια σφοδρή διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών.

Ο 51χρονος Ντούλος και η 44χρονη Τροκόνις, που σύμφωνα με τους New York Times διατηρούν σχέση, κατηγορούνται για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της δικαιοσύνης. Συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο και έκτοτε κρατούνται σε φυλακές του Κονέκτικατ. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το κατηγορητήριο εις βάρος τους «αναμένεται να επεκταθεί».

Σύμφωνα με το CBS News, στα έγγραφα του διαζυγίου η συγγραφέας Τζένιφερ Ντούλος κατηγορούσε τον επιχειρηματία σύζυγό της ότι την απατούσε, την κακομεταχειριζόταν και την απειλούσε ότι θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα. Μάλιστα σε κάποια από αυτά τα έγγραφα εξέφραζε φόβους ότι θα έκανε τις απειλές του πραγματικότητα και ότι μπορεί να επιχειρούσε να τη βλάψει.

dulos-trokonis
Ο Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνις
Κλείσιμο


Ο Φώτης Ντούλος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. 

Jennifer Dulos Disappearance: Husband Arrested in Connecticut Missing Mom Case | NBC New York


Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το πρωί της Κυριακής ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά διεξήγαγαν εξονυχιστική έρευνα σε ένα ακίνητο του Φώτη Ντούλου στην περιοχή του Κονέκτικατ. Το υπερπολυτελές οίκημα, αξίας 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι το δεύτερο σπίτι του επιχειρηματία που ερευνάται. Οι Αρχές έχουν κάνει ήδη «φύλλο και φτερό» την κύρια κατοικία του, ένα μέγαρο αξίας 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή Τζέφερσον Κρόσινγκ.


Η Τζένιφερ Ντούλος ζούσε τα δύο χρόνια χωριστά από τον σύζυγό της, σε ένα νοικιασμένο σπίτι στο Νιου Κάνααν, μαζί με τα πέντε παιδιά του ζευγαριού ηλικίας από 8-13 ετών (είχε αποκτήσει δύο φορές δίδυμα). Σύμφωνα με την Daily Mail η ερωμένη του Ντούλου, Μισέλ Τροκόνις, είχε μετακομίσει στην πολυτελή κατοικία του Ελληνοαμερικανού λίγους μήνες αργότερα, μαζί με την κόρη της.

fotis-1
Ο Φώτης Ντούλος


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι που ζούσε η Ντούλος μαζί με τα πέντε παιδιά της οι Αρχές βρήκαν ίχνη αίματος της γυναίκας, τα οποία κάποιος είχε προσπαθήσει επιμελώς να εξαφανίσει.

dulos
Η Τζένιφερ Ντούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης