Ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ... πήρε έναν υπνάκο όταν μιλούσε ο Τραμπ στη Σύνοδο του ΟΗΕ

Ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ... πήρε έναν υπνάκο όταν μιλούσε ο Τραμπ στη Σύνοδο του ΟΗΕ

Ο 81χρονος Γουίλμπουρ Ρος δεν κατάφερε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος μιλούσε για ένα θέμα που τον αφορούσε άμεσα, τον εμπορικό πόλεμπο ΗΠΑ - Κίνας  - Δείτε το βίντεο

ROSS_YPNOS
Μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για όλους η ομιλία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στη Γενική Σύνοδο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Η περίπτωση του Αμερικανού υπουργού Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος, ο οποίος «πιάστηκε» από τις τηλεοπτικές κάμερες να κοιμάται, όταν ο Τραμπ μιλούσε για ένα θέμα που ήταν απόλυτα συναφές με τον τομέα ευθύνης του (η πιθανή εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ με την Κίνα), έκανε τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με το CNBC, ο Γουίλμπουρ Ρος είχε κλειστά τα μάτια του για, περίπου, ένα τέταρτο, ενώ ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς και ο υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, που βρίσκονταν μπροστά του, έδειχναν περισσότερο προσηλωμένοι στα λεγόμενα του Αμερικανού προέδρου.

Δειτε το βίντεο

Wilbur Ross asleep during Trump UN speech


Κλείσιμο
Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρος αποφάσισε να... πάρει έναν υπνάκο στη διάρκεια ομιλίας του Τραμπ, καθώς κάτι ανάλογο είχε γίνει και το 2017, στη Σαουδική Αραβία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης