Οι τελευταίες φωτογραφίες του Τζέφρι Έπσταϊν πριν την αυτοκτονία του

jeffrey-epstein-arrested

Έκθεση υπηρεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δημοσίευσε τις τελευταίες φωτογραφίες του Τζέφρι Επστάιν, πριν βρεθεί κρεμασμένος στο κελί του - Τις φωτογραφίες είχε τραβήξει το FBI

Τις τελευταίες φωτογραφίες του δισεκατομμυριούχου παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν, που τραβήχτηκαν ένα, περίπου, μήνα πριν από τον θάνατό του, έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, US Marshalls.

Οι συγκεκριμένες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από το FBI και είναι οι τελευταίες που τον απεικονίζουν, μερικές εβδομάδες πριν βρεθεί κρεμασμένος στο κελί του.

Θυμίζεται πως ο Έπσταϊν συνελήφθη στο αεροδρόμιο Τετέρμπορο στο Παρίσι, έχοντας προηγουμένως ταξιδέψει σε Βιέννη και Μονακό, με βάση τα στοιχεία των ερευνητών.

Η έκθεση της US Marshalls, στην οποία επισυνάπτονται και οι φωτογραφίες, περιλαμβάνει νέες κατηγορίες που ήθελαν τον Έπσταϊν να έχει βρεθεί σε αεροσκάφος, μαζί με μικρά κορίτσια 11 και 12 ετών, το 2018. Ακόμη, αναφέρει πως ο χρηματιστής είχε παρουσιάσει αυτοκτονικές τάσεις και υπήρχε κίνδυνος να βλάψει τον εαυτό του.

Δείτε τις φωτογραφίες


epstain1
epstain2

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης