Για την υγεία του Τζο Μπάιντεν αναρωτιούνται οι Αμερικανοί

Για την υγεία του Τζο Μπάιντεν αναρωτιούνται οι Αμερικανοί

Ο 76χρονος πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει προβλήματα και ο φακός τα καταγράφει

Joe Biden: Είμαι άνετος με τους γάμους ομοφυλοφίλων!
Τι έχει ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ; Τις προάλλες το αριστερό μάτι του Τζο Μπάιντεν ήταν κατακόκκινο ενώ χθες άρχισε να βήχει ακατάπαυστα στη διάρκεια ομιλίας του και έκανε λεκτικές «γκάφες», αποκαλώντας τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ... Χαμπ.

Ο 76χρονος Τζο Μπάιντεν, το μεγάλο φαβορί για το χρίσμα με τους Δημοκρατικούς, βρίσκεται στο επίκεντρο των αμερικανικών ΜΜΕ ενόψει των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Το πρωί του Σαββάτου, σε ομιλία του στο συνέδριο των Δημοκρατικών στο Νιου Χάμσαιρ, ο Μπάιντεν άρχισε να βήχει και ο βήχας δεν σταμάταγε. Επιπλέον, μπέρδευε τα λόγια του, όπως σχολιάζει ο αμερικάνικος ιστότοπος «Washingtonexaminer».

Biden coughs repeatedly and calls Trump 'President Hump'


Πριν από λίγες ημέρες, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN για την κλιματική αλλαγή, το αριστερό μάτι του Μπάιντεν ήταν κατακόκκινο.

Κλείσιμο
Δύο περίπου μήνες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ο Μπάιντεν μαζί με τους Ελίζαμπεθ Γουόρεν και Μπέρνι Σάντερς θεωρούνται ως οι τρεις Δημοκρατικοί με τις καλύτερες πιθανότητες για να διεκδικήσουν το προεδρικό χρίσμα αποσπώντας διψήφια ποσοστά.

Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις του δίνουν απλόχερα την πρώτη θέση στη λίστα με τους Δημοκρατικούς υποψήφιους για το προεδρικό χρίσμα, ο φακός εντοπίζει διάφορα προβλήματα που δίνουν τροφή για ποικίλα σχόλια αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του.

Το αριστερό μάτι του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ήταν γεμάτο αίμα στη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής του. Πιθανότατα έσπασε ένα αιμοφόρο αγγείο στο μάτι ενώ συμμετείχε σε εκδήλωση του CNN για την κλιματική αλλαγή. Με το μάτι του Μπάιντεν να αιμορραγεί, δεν άργησαν να φουντώσουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Μήπως πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση, αιμορραγικές διαταραχές, ή ακόμη και υπερβολική εφίδρωση;», σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.



Ο Μπάιντεν είναι 76 ετών και η υγεία του έχει κλονιστεί στο παρελθόν. Με τις ενδιάμεσες εκλογές να πλησιάζουν, τα αμερικανικά ΜΜΕ εστιάζουν στην υγεία του μεγαλύτερου πολιτικού αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης