Σύνοδος G7: Η Μπριζίτ Μακρόν εμφανίστηκε με αθλητικά Louis Vuitton αξίας 630 ευρώ

Σύνοδος G7: Η Μπριζίτ Μακρόν εμφανίστηκε με αθλητικά Louis Vuitton αξίας 630 ευρώ

Οικοδέσποινα στη σύνοδο κορυφής στο Μπιαρίτς της Γαλλίας η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν φροντίζει με τις ενδυματολογικές επιλογές της να στηρίζει γαλλικούς οίκους - Το δώρο που επέλεξε για τις άλλες Πρώτες Κυρίες

brizit_louis_vuiton_ekso
Ανανεωμένη, μετά το λίφτινγκ στο οποίο υπεβλήθη τον Ιούλιο σε κλινική του Παρισιού, η 66χρονη Μπριζίτ Μακρόν είναι άψογη οικοδέσποινα για τους αρχηγούς κρατών που συμμετέχουν στη σύνοδο των G7, στο Μπιαρίτς, αλλά και για τις Πρώτες Κυρίες, που συνοδεύουν τους συζύγους τους στο παραθαλάσσιο θέρετρο.


Το δώρο της Μπριζίτ Μακρόν στις Πρώτες Κυρίες

Σύμφωνα με το Paris Match, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας από τον Μάιο είχε επισκεφθεί μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν το Μπιαρίτς για τις προετοιμασίες της συνόδου ενώ η ίδια φρόντισε να οργανώσει το πρόγραμμα για τις Πρώτες Κυρίες που θα έφθαναν στην πόλη της νοτιοδυτικής Γαλλίας.
Μάλιστα, από τον περασμένο Απρίλιο η πρώην καθηγήτρια Γαλλικών και Λατινικών είχε ήδη αγοράσει τα δώρα που θα προσέφερε στις συζύγους των αρχηγών κρατών. Πρόκειται για πετσέτες μπάνιου αξίας 59 ευρώ η καθεμία, τις οποίες η Πρώτη Κυρία αγόρασε από την μπουτίκ Tisserand de linge basque, η οποία λειτουργεί στο βασκικό χωριό Εσπελέτ, δίπλα στη Μπιαρίτς από το 1910.


Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Μακρόν επέλεξαν nude αποχρώσεις στο δείπνο του Σαββάτου

Από την πρώτη ημέρα της συνόδου η Μπριζίτ Μακρόν εντυπωσίασε με το κομψό της ντύσιμο. Το βράδυ του Σαββάτου η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας συναγωνίστηκε σε κομψότητα την Μελάνια Τραμπ, όταν εμφανίστηκε με κοντό μπεζ φόρεμα του αγαπημένου της οίκου Louis Vuitton ενώ η σύζυγος του πλανητάρχη επέλεξε Gucci μίντι φόρεμα σε nude απόχρωση.

melania_trump_dinner_dyo
melania_trump_dinner_tessera
melania_trump_dinner_tria



Ξενάγηση σε βασκικό χωριό και στην κατοικία του Εντμόν Ροστάν

Κλείσιμο
Το πρωί της Κυριακής η οικοδέσποινα του Ελιζέ ξενάγησε τις Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ, της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, της Χιλής καθώς και την σύζυγο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, στο βασκικό χωριό Εσπελέτ. Η Μελάνια Τραμπ, η Άκι Άμπε, η Τζένι Μόρισον, η Σεσίλια Μορέλ και η Μαλγκορζάτα Τουσκ ξεναγήθηκαν από τον δήμαρχο της περιοχής σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και βασκικά. Οι Πρώτες Κυρίες δοκίμασαν τα τοπικά κρασιά και αργότερα μετέβησαν στην μικρή πόλη Καμπό λε Μπεν, όπου επισκέφθηκαν το μουσείο villa Arnaga, κάποτε κατοικία του συγγραφέα Εντμόν Ροστάν, όπου και γευμάτισαν.

brizit_melania_piperies
brizit_melania_church
brizit_melania_krasi
brizit_melania_tessera



Η Μπριζίτ Μακρόν δεν «αποχωρίζεται» τον οίκο Lοuis Vuitton

Για το χαλαρό πρωινό της Κυριακής η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε να φορέσει ένα κοντό κόκκινο φόρεμα, δημιουργία πάλι του οίκου Lοuis Vuitton.

Το ίδιο απόγευμα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε νέα εμφάνιση στον χώρο της συνόδου κορυφής. Αυτή την φορά η σύζυγος του Γάλλου προέδρου φόρεσε σκούρο τζιν στενό παντελόνι, που αναδεικνύει το γυμνασμένο σώμα της, λευκό πουκάμισο με χαλαρό φιόγκο και χρυσά κουμπιά, κόκκινη ζώνη και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Louis Vuitton αξίας 630 ευρώ!

brizit_louis_vuiton


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης