Το πλοίο Open Arms, που παρέμενε επί 19 ημέρες αγκυροβολημένο στα ανοικτά ενός μικρού ιταλικού νησιού με περίπου ογδόντα εναπομείναντες μετανάστες και πρόσφυγες, ελλιμενίστηκε εντέλει στη Λαμπεντούζα και οι επιβαίνοντες σε αυτό άρχισαν να αποβιβάζονται, μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ.
Το ιταλικό δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων ANSA ανέφερε ότι το πλοίο της ισπανικής ΜΚΟ ProActiva Open Arms καλωσόρισαν ακτιβιστές καθώς έμπαινε στο λιμάνι.
Το Open Arms έδεσε στο λιμάνι μερικές ώρες μετά την εισαγγελική διαταγή που προέβλεπε να αποβιβαστούν αμέσως οι 81 μετανάστες που απέμεναν στο σκάφος μετά τη διάσωσή τους στη Μεσόγειο και το Open Arms να κατασχεθεί από τις ιταλικές αρχές.
Δείτε φωτογραφίες από τον ελλιμενισμό του πλοίου στο λιμάνι της Λαμπεντούζα:
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς