Βραζιλία: Νεκρός, σύμφωνα με τις αρχές, ο άντρας που κρατούσε ομήρους τους επιβάτες λεωφορείου

foto-brazil

Σκοπευτής της αστυνομίας πυροβόλησε τον άντρα που απειλούσε να βάλει φωτιά στο όχημα - Σύμφωνα με τς αναφορές, το όπλο που κρατούσε, ήταν ψεύτικο - Ασφαλείς όλοι οι επιβάτες

Νεκρός από τα πυρά σκοπευτή, έπεσε ο άντρας που για 3,5 ώρες περίπου, κρατούσε ομήρους τους επιβάτες ενός λεωφορείου, σε γέφυρα της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Ο δράστης πυροβολήθηκε, όταν επιχείρησε απο βγει από το λεωφορείο, ενώ το όπλο που κρατούσε ήταν, με βάση τις αναφορές, ένα παιχνίδι. Όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου (37 στο σύνολο) είναι ασφαλείας, σύμφωνα με την αστυνομία.  

Νωρίτερα, ένοπλοι άντρες της αστυνομίας είχαν περικυκλώσει το όχημα είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον δράστη, ο οποίος δεν είχε κάποιες απαιτήσεις, ωστόσο αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σταδιακά, ο δράστης ξεκίνησε να απελευθερώνει ομήρους, αφήνοντας να βγουν από το λεωφορείο 6 άτομα. 


Τα τοπικά Μέσα ήθελαν τον άντρα να έχει μαζί του ένα μπιτόνι βενζίνη, ενώ φερόταν να είχε απειλήσει πως θα έβαζε φωτιά στο λεωφορείο, το οποίο βρισκόταν στο μέσος γέφυρας Rio-Niteró, στην περιφέρεια του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Passageiro sequestra ônibus e faz outros reféns na Ponte Rio Niteroi!


Το συμβάν ξεκίνησε στις 6.30 το πρωί της Τρίτης, όταν ο δράστης υποχρέωσε τον οδηγό να σταματήσει το όχημα, ενώ διέσχιζε τη γέφυρα. 


Αρκετοί οδηγοί που βρίσκονταν σε παρακείμενα οχήματα, τα εγκατέλειψαν και απομακρύνθηκαν από τον χώρο, ώστε να επιτρέψουν στην αστυνομία να ελιχθεί καλύτερα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

21606975

«Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν κατά μήκος των καλύτερων αυτοκινητοδρόμων μας, στους καλύτερους μας δρόμους, στις καλύτερες αίθουσες εισόδους των κτιρίων, κτιρίων για τα οποία άνθρωποι πληρώνουν τεράστιους φόρους, όπου πήγαν εξαιτίας της αίγλης», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος

BWlIL2pe

Ο Νετανιάχου χάνει την πλειοψηφία - Το «Μπλε και Λευκό» του πρώην αρχηγού του στρατού Μπένι Γκαντς προηγείται ελαφρά - Λαμβάνει  32-34 έδρες - Tο συντηρητικό Λικούντ του Νετανιάχου μπορεί να εξασφαλίσει 31-33 έδρες