Βραζιλία: Νεκρός, σύμφωνα με τις αρχές, ο άντρας που κρατούσε ομήρους τους επιβάτες λεωφορείου

Βραζιλία: Νεκρός, σύμφωνα με τις αρχές, ο άντρας που κρατούσε ομήρους τους επιβάτες λεωφορείου

Σκοπευτής της αστυνομίας πυροβόλησε τον άντρα που απειλούσε να βάλει φωτιά στο όχημα - Σύμφωνα με τς αναφορές, το όπλο που κρατούσε, ήταν ψεύτικο - Ασφαλείς όλοι οι επιβάτες

foto-brazil
Νεκρός από τα πυρά σκοπευτή, έπεσε ο άντρας που για 3,5 ώρες περίπου, κρατούσε ομήρους τους επιβάτες ενός λεωφορείου, σε γέφυρα της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Ο δράστης πυροβολήθηκε, όταν επιχείρησε απο βγει από το λεωφορείο, ενώ το όπλο που κρατούσε ήταν, με βάση τις αναφορές, ένα παιχνίδι. Όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου (37 στο σύνολο) είναι ασφαλείας, σύμφωνα με την αστυνομία.  

Νωρίτερα, ένοπλοι άντρες της αστυνομίας είχαν περικυκλώσει το όχημα είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον δράστη, ο οποίος δεν είχε κάποιες απαιτήσεις, ωστόσο αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σταδιακά, ο δράστης ξεκίνησε να απελευθερώνει ομήρους, αφήνοντας να βγουν από το λεωφορείο 6 άτομα. 


Τα τοπικά Μέσα ήθελαν τον άντρα να έχει μαζί του ένα μπιτόνι βενζίνη, ενώ φερόταν να είχε απειλήσει πως θα έβαζε φωτιά στο λεωφορείο, το οποίο βρισκόταν στο μέσος γέφυρας Rio-Niteró, στην περιφέρεια του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Κλείσιμο
Passageiro sequestra ônibus e faz outros reféns na Ponte Rio Niteroi!


Το συμβάν ξεκίνησε στις 6.30 το πρωί της Τρίτης, όταν ο δράστης υποχρέωσε τον οδηγό να σταματήσει το όχημα, ενώ διέσχιζε τη γέφυρα. 


Αρκετοί οδηγοί που βρίσκονταν σε παρακείμενα οχήματα, τα εγκατέλειψαν και απομακρύνθηκαν από τον χώρο, ώστε να επιτρέψουν στην αστυνομία να ελιχθεί καλύτερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης