ΗΠΑ: Η αστυνομία συνέλαβε 25χρονο που σχεδίαζε μαζική σφαγή

ΗΠΑ: Η αστυνομία συνέλαβε 25χρονο που σχεδίαζε μαζική σφαγή

Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψής του - Τις αποκαλύψεις έκανε η πρώην κοπέλα του, μέσα από γραπτά μηνύματα που της είχε στείλει - «Θα ήθελα να σπάσω το ρεκόρ για τους περισσότερους θανάτους που έχουν καταγραφεί» έγραφε μεταξύ άλλων ο συλληφθείς από τη Φλόριντα - 

fl_orida
Ένας 25χρονος άντρας από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών συνελήφθη με την κατηγορία της απειλής απόπειρας μαζικής εκτέλεσης, έπειτα από την πρωτοβουλία της πρώην κοπέλας του να παρουσιάσει στην αστυνομία μιας σειρά από γραπτά μηνύματα που της είχε στείλει.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο του Σερίφη στης Κομητείας Βολούσια ανέφερε πως ο Τριστάν Σκοτ Ουίξ, από τη Ντεϊτόνα, έστειλε αρκετά μηνύματα, στα οποία έκανε λόγο για πιθανό πυροβολισμό, ενώ έγραφε πως «η εκτέλεση 100 ανθρώπων θα ήταν αρκετά καλή», αναφέροντας παράλληλα πως είχε εντοπίσει και το μέρος στο οποίο θα χτυπούσε.

Σε άλλο του μήνυμα, ο Ουίξ φέρεται να έγραψε πως «ένα σχολείο αποτελεί αδύναμο στόχο... θα ήταν πιο πιθανό να ξεκινήσω να πυροβολώ σε μαζικό κοινό, από απόσταση 3 μιλίων. Θα ήθελα να σπάσω το ρεκόρ για τους περισσότερους θανάτους που έχουν καταγραφεί».

Κατά τη σύλληψή του, ο Ουίξ ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς πως τον έχουν συναρπάσει οι μαζικές εκτελέσεις, ωστόσο δεν είχε πάνω του εκείνη τη στιγμή όπλα ή άλλα πυρομαχικά. Στις έρευνες που ακολούθησαν στο διαμέρισμά του, εντοπίστηκαν ένα κυνηγετικό τουφέκι και εκατοντάδες σφαίρες.

Η σύλληψη του Ουίξ πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν η αστυνομία του Οχάιο προχωρήσει στη σύλληψη ενός 20χρονου, του Πάτρικ Ρίρντον, ο οποίος φέρεται να σχεδίαζε επίθεση σε μια ιουδαϊκή κοινότητα.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του Ουίξ
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης