Ο Τζέιμι Όλιβερ κατηγορεί το Brexit και την «λογική Uber» για την κατάρρευση των εστιατορίων του

Ο Τζέιμι Όλιβερ κατηγορεί το Brexit και την «λογική Uber» για την κατάρρευση των εστιατορίων του

Ο διάσημος σεφ υποστηρίζει ότι οι πελάτες σταμάτησαν να δειπνούν έξω από το 2016 λόγω της αβεβαιότητας για το Brexit -  «Καταστράφηκαν τα 40ά μου γενέθλια»

21143153
Στο Brexit και το Uber απέδωσε ο Τζέιμι Όλιβερ την κατάρρευση της αλυσίδας εστιατορίων του, όπως είπε στο BBC Radio 4.

Ο διάσημος σεφ υποστήριξε ότι ο κόσμος σταμάτησε να τρώει σε εστιατόρια, εξαιτίας της αβεβαιότητας που προκάλεσε το Brexit, μετά το δημοψήφισμα του 2016. «Ο κόσμος άλλαξε, οι μεγάλοι δρόμοι άλλαξαν, ξεκίνησε να “Uberοποιείται”, οι ανταγωνιστές μας άλλαξαν και δείχνουμε λιγότερο διαφορετικοί σε αυτούς απ' ότι στην αρχή.

«Μετά, όταν υπήρχε αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση που προκάλεσε το Brexit, η εμπιστοσύνη χάθηκε και οι συνήθειες των ανθρώπων άλλαξαν», πρόσθεσε.

Κατά κάποιον τρόπο, πρόσθεσε, ήταν μια μεγάλη αίσθηση λύτρωσης, επειδή έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και νόμιζε ότι μπορούσε να φτιάξει τα πράγματα. «Νόμιζα ότι ήμουν αρκετά έξυπνος και δυνατός για να τα διορθώσω», ανέφερε.

21146546


Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση, είπε ο Τζέιμι Όλιβερ, ο ίδιος πήρε μερικά «ιδιαίτερα πολύτιμα μαθήματα, που θα του επιτρέψουν να κάνει ορισμένα πολύ σημαντικά πράγματα τα επόμενα 20 χρόνια με πολύ διαφορετικό τρόπο.

«Έχω μια αίσθηση ευγνωμοσύνης», επισήμανε ο Όλιβερ λέγοντας ότι στην επιχείρησή του βίωσε τα καλύτερα και τα χειρότερα, σε σωματικό, διανοητικό και οικονομικό επίπεδο. Όμως, όπως παραδέχθηκε, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Jamie Oliver Announces His U.K. Restaurant Chain Has Filed For Bankruptcy: 'I'm Devastated' | TIME


Το «λουκέτο» οδήγησε στην απώλεια 1.000 θέσεων εργασίας. Ο Όλιβερ έβαλε 13 εκατομμύρια στερλίνες για να προσπαθήσει να εμποδίσει την κατάρρευση, αλλά η εταιρεία έχασε 28 εκατομμύρια στερλίνες σε έναν χρόνο.



The Real Reason Jamie Oliver's Restaurant Empire Is Collapsing
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης