Ατύχημα με το αεροπλάνο του οδηγού αγώνων Ντέιλ Ερνχαρντ - Σώος ο ίδιος και η οικογένειά του

Ατύχημα με το αεροπλάνο του οδηγού αγώνων Ντέιλ Ερνχαρντ - Σώος ο ίδιος και η οικογένειά του

Το μικρό Τσέσνα πήρε φωτιά σε περιοχή του Τενεσί στις ΗΠΑ - Ο ίδιος, η γυναίκα του, το κοριτσάκι τους και τα σκυλιά της οικογένειας είναι σώοι, όπως και οι δύο πιλότοι

aeroporiko-dale-earnhardt
Αεροπορικό ατύχημα είχε την Πέμπτη ο πρώην οδηγός αγώνων NASCAR Ντέιλ Ερνχαρντ Τζούνιορ, όταν συνετρίβη το μικρό αεροπλάνο τύπου Τσέσνα, στο οποίο επέβαινε μαζί με την οικογένειά του.

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στο Τενεσί των ΗΠΑ και πολλοί χρήστες των social media στην περιοχή ανέβασαν εικόνες από το αεροσκάφος και τον πυκνό καπνό που έβγαζε αμέσως μετά την πτώση του.

Στο Τσέσνα επέβαιναν εκτός από τον Ερνχαρντ, η γυναίκα του Έιμι και το μικρό κοριτσάκι τους, τα δύο σκυλιά της οικογένειας, ενώ κυβερνούσαν δύο πιλότοι. Όλοι είναι σώοι και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπως έγραψε στο Twitter η αδερφή του οδηγού αγώνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Cessna Citation βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης και έπιασε φωτιάς αμέσως μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Elizabethton Municipal.

Βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν πυκνό καπνό να βγαίνει από το αεροσκάφος.



Κλείσιμο
Ο Ντέιλ Ερνχαρντ Τζούνιορ έχει αποσυρθεί από τους αγώνες NASCAR απότο 2017. Ο πατέρας του, Ντέιλ Ερνχαρντ Σίνιορ είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με το Daytona 500 που οδηγούσε το 2001.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης