Ρωσία: Εννέα τραυματίες από νέες εκρήξεις στις αποθήκες πυρομαχικών του Κρασνογιάρσκ

Ρωσία: Εννέα τραυματίες από νέες εκρήξεις στις αποθήκες πυρομαχικών του Κρασνογιάρσκ

Οι αρχές αποδίδουν τις νέες εκρήξεις στους κεραυνούς που έπληξαν τις αποθήκες πυρομαχικών  - Ένας άνθρωπς είχε χάσει τη ζωή του από προηγούμενες εκρήξεις στο ίδιο σημείο στις 5 Αυγούστου

rosia_piromaxika
Εννέα άτομα τραυματίσθηκαν από νέες εκρήξεις που σημειώθηκαν στις αποθήκες πυρομαχικών κοντά στην πόλη Ατσίνσκ στην περιοχή του Κρασνογιάρσκ, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

Οι αρχές αποδίδουν τις νέες εκρήξεις στους κεραυνούς που έπληξαν τις αποθήκες πυρομαχικών. Από τις εκρήξεις που είχαν σημειωθεί στις 5 Αυγούστου στις αποθήκες πυρομαχικών και στην πυρκαγιά που προκλήθηκε εν συνεχεία είχε χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και είχαν τραυματισθεί οκτώ, ενώ από την περιοχή είχαν απομακρυνθεί 11.000 άτομα.

Το γραφείο τύπου του κυβερνήτη της περιοχής Κρασνογιάρσκ ανακοίνωσε ότι οι νέες εκρήξεις προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών αποναρκοθέτησης.

Πηγή, ανέφερε στο πρακτορείο ότι οι κάτοικοι του χωριού Κάμενκα που βρίσκεται κοντά στις αποθήκες πυρομαχικών, απομακρύνονται εκ νέου από το χωριό και μεταφέρονται στο χωριό Μαλίνοφκα. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η ιστοσελίδα της διοίκησης της περιοχής του Ατσίνσκ, η οποία αναφέρει ότι οι κάτοικοι του χωριού Κάμενκα απομακρύνονται και μεταφέρονται σε προσωρινά καταλύματα στο χωριό Μαλίνοφκα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης