ΗΠΑ: Γυναίκα έβαλε κάμερες για να αποδείξει ότι ο σύζυγος της τη δηλητηριάζει

ΗΠΑ: Γυναίκα έβαλε κάμερες για να αποδείξει ότι ο σύζυγος της τη δηλητηριάζει

Από τότε που της έφτιαχνε ο σύζυγος πρωινό, αισθανόταν κατατονική και είχε μειωμένα αντανακλαστικά - Στον σύζυγο επιβλήθηκε 26 μήνες φυλάκιση - Δυσαρέσκεια στην πλευρά του θύματος για το ύψος της ποινής

usa_poison
Δηλητήρια, κρυφές κάμερες, σχέδια δολοφονίας... Όχι δεν πρόκειται για σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, αλλά για μία απίστευτη υπόθεση που καταγράφηκε σε μικρή πόλη του Μίσιγκαν, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η γυναίκα παρατήρησε ότι από τότε που ξεκίνησε να της φτιάχνει πρωινό ο σύζυγός της, αισθανόταν κατατονική και γενικά παρουσίαζε πολλά προβλήματα στην υγεία της. Άρχισε, λοιπόν, να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τότε, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφό κύκλωμα από κάμερες στην κουζίνα του σπιτιού της.

Το θέαμα που αντίκρισε, αν και το υποψιαζόταν, ήταν σοκαριστικό. Όντως, ο 46χρονος Μπράιαν Κοζόφσκι, της έριχνε ένα είδος δηλητηρίου στον καφέ της. Πιο συγκεκριμένα, ο... καλός σύζυγος, που προσφερόταν να φτιάχνει εκείνος το πρωινό, δηλητηρίαζε τη γυναίκα με το φάρμακο Μπεναντρίλ, το οποίο χορηγείται σε βαριές περιπτώσεις αλλεργίας. Το φάρμακο αυτό προκαλεί εφύδρωση, ξηροστομία και μειωμένα αντανακλαστικά. Για τον λόγο αυτό, οι γιατροί συστήνουν στους ασθενείς να μην οδηγούν κατά το διάστημα που κάνουν χρήση του Μπεναντρίλ.

Μόλις αποδείχθηκε η πλεκτάνη, η γυναίκα ενημέρωσε τον δικηγόρο της να προχωρήσει τη διαδικασία διαζυγίου και αποχώρησε από το σπίτι.

Σύμφωνα με την ανάλυση του τελευταίου καφέ που έφτιαξε ο σύζυγος, στο ρόφημα ανιχνεύθηκαν 127 mg της δραστικής ουσίας του φαρμάκου, όταν σε κάθε κάψουλα του Μπεναντρίλ περιέχονται μόλις 25 mg.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η δίκη της απίστευτης αυτής υπόθεσης. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον σύζυγο και του επέβαλλε 36 μήνες φυλάκιση. Η ποινή δεν ικανοποίησε την πλευρά της συζύγου, η οποία υποστήριξε ότι ο πρώην -πλέον- σύζυγός της είχε στόχο να τη σκοτώσει, προκαλώντας τροχαίο δυστύχημα και θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές και άλλων ανθρώπων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης