Μέρκελ για το τρίτο τρέμουλο: Αισθάνομαι καλά, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας

Μέρκελ για το τρίτο τρέμουλο: Αισθάνομαι καλά, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας

Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη Γερμανίδα καγκελάριο, με τα ερωτηματικά να είναι πολλά και τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της να πληθαίνουν

MERKEL
Γενικευμένη ανησυχία και πλήθος σχολίων πυροδότησε το τρίτο τρέμουλο της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ σε διάστημα ενός μόνο μήνα.

Το νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας εμφάνιζε τη Μέρκελ να τρέμει, χωρίς να μπορεί να ελέγξει το σώμα της, σε τελετή στο Βερολίνο.

Angela Merkel shaking for third time in as many weeks


Μετά το περιστατικό, όμως, και με τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της καγκελαρίου να πληθαίνουν, η ίδια απάντησε ότι αισθάνεται πολύ καλά και πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Η διαδικασία δεν έχει τελειώσει, έχει καταγραφεί όμως πρόοδος. Καλούμαι να ζήσω για λίγο με το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν συντρέχει ωστόσο λόγος ανησυχίας», επισήμανε συγκεκριμένα η Μέρκελ.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησής δήλωσε ότι οι προγραμματισμένες συναντήσεις της καγκελαρίου θα γίνουν κανονικά.

Πριν από δύο εβδομάδες η 64χρονη πολιτικός παρατηρήθηκε να τρέμει στη Σύνοδο των G20 στην Ιαπωνία. Και τότε είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Δείτε βίντεο: Μέρκελ για το τρίτο τρέμουλο: "Αισθάνομαι καλά, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας"
Μέρκελ για το τρίτο τρέμουλο: "Αισθάνομαι καλά, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας"
Κλείσιμο





Η πρώτη φορά που στη Μέρκελ συνέβη το ατυχές περιστατικό τοποθετείται πριν από ένα μήνα στο Βερολίνο όπου καλωσόρισε τον Ουκρανό πρόεδρο.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι το γραφείο της Γερμανίδας καγκελαρίου αποφεύγει να προχωρήσει σε διευκρινήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μέρκελ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης