Ταϊλάνδη: Άντρας αισθανόταν πόνους στο αυτί και βρήκε μια σαύρα μέσα σε αυτό!

Ταϊλάνδη: Άντρας αισθανόταν πόνους στο αυτί και βρήκε μια σαύρα μέσα σε αυτό!

Μεγάλη η έκπληξη της γιατρού που ανακάλυψε τη σαύρα στο αυτί του ασθενούς - Τα συγκεκριμένα ερπετά συνηθίζουν να φωλιάζουν σε σπίτια στην Ταϊλάνδη

savra_tailandh
Ένας άντρας στη Μπανγκόκ που αισθανόταν έντονους πόνους στο αυτί του, επισκέφτηκε τοπικό γιατρό για να τον εξετάσει κι ανακάλυψε πως οι πόνοι προέρχονται από μια σαύρα που είχε φωλιάσει μέσα του για δύο ημέρες!

Μια νεαρή γιατρός στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, ήταν εκείνη που κατέληξε στη συγκεκριμένη "ανακάλυψη", κατά την εξέταση του ασθενούς. Η έκπληξη ήταν μεγάλη, ωστόσο δεν μπορούσε να χάσει περισσότερο χρόνο και αφού προκάλεσε τοπική αναισθησία στον ασθενή, προχώρησε σε αφαίρεση της σαύρας με λαβίδα, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε καθαρισμό της περιοχής, για να βεβαιωθεί πως δεν έχουν μείνει υπολείμματα από την ουρά της σαύρας.

«Αυτή ήταν η τελευταία μου περίπτωση της ημέρας. Είμαι τόσο μπερδεμένη. Πώς κατάφερε μια τόσομεγάλη σαύρα να μπει μέσα σε μια μικροσκοπική τρύπα αυτιών;» αναρωτήθηκε η γιατρός, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και μια φωτογραφία στο Facebook.

Σημειώνεται πως οι σαύρες θεωρούνται συχνοί επισκέπτες των σπιτιών της Ταϊλάνδης, ωστόσο η απορία που δεν έχει απαντηθεί ακόμα, είναι πως κατάφερε η συγκεκριμένη να "τρυπώσει" στο αυτί τυ άτυχου ανθρώπου...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης