Σε αρχοντικό του 18ου αιώνα στη Γαλλία για διακοπές η οικογένεια Ομπάμα

Σε αρχοντικό του 18ου αιώνα στη Γαλλία για διακοπές η οικογένεια Ομπάμα

Θα μείνει εκεί για μια εβδομάδα - Το ενοίκιο για διαμονή επτά ημερών στο Μα ντε Πουαριέ κοστίζει 55.000 ευρώ

obama-n1
Ο Μπαράκ Ομπάμα με την οικογένειά του έφθασαν την Παρασκευή το βράδυ στο αεροδρόμιο της Αβινιόν για διακοπές μιας εβδομάδας στην νότια Γαλλία, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, η σύζυγός του Μισέλ και οι δύο κόρες τους Σάσα και Μάλια κατευθύνθηκαν προς την Βιλνέβ λεζ Αβινιόν, μια πόλη που αντικρίζει την πόλη της Αβινιόν, από την άλλη όχθη του Ροδανού ποταμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Midi Libre, η οικογένεια Ομπάμα θα περάσει την εβδομάδα στο νησί Μπαρθελά, που περιβάλλεται από τις όχθες του ποταμού. Θα μείνουν στο Μα ντε Πουαριέ, ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα που ανήκει σε μια αμερικανική οικογένεια. Η συνολική τιμή ενοικίασης για μια εβδομάδα, σύμφωνα με τον ιστότοπο ενοικιάσεων: 55.000 ευρώ.

Οι φήμες είχαν οργιάσει την περασμένη εβδομάδα, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι ο πρώην αρχηγός του αμερικανικού κράτους και η οικογένειά του θα διαμείνουν σε κατοικία στο μεγαλοπρεπές κτήμα του Γάλλου πρώην οδηγού της Formula 1 Ζαν Αλεζί, σε ορεινή περιοχή του Βιλνέβ.

Ένας μηχανισμός ασφαλείας δημιουργήθηκε από το νομό Γκαρντ γύρω από τον τόπο διαμονής της οικογένειας Ομπάμα. Αλλά είναι η ομάδα σωματοφυλάκων του τέως ενοίκου του Λευκού Οίκου που θα προστατεύει τον ίδιο και την οικογένειά του καθόλη τη διάρκεια των περιηγήσεών τους.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης