Οι πρώτες φωτογραφίες του Ασάνζ από τη φυλακή

Οι πρώτες φωτογραφίες του Ασάνζ από τη φυλακή

Τις τράβηξε συγκρατούμενος του Ασάνζ στις φυλακές που κρατείται για 50 εβδομάδες

asanz-1
Τις πρώτες φωτογραφίες του ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ από τη βρετανική φυλακή στην οποία κρατείται και στην οποία εκτείει ποινή φυλάκισης 50 εβδομάδων έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα The Gateway Pundit.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από συγκρατούμενο του Ασάνζ στις φυλακές Μπαλμάρς με τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Σε αυτές ο mr Wikileaks εμφανίζεται με κοντό μαλί και περιποιημένο μούσι, εντελώς διαφορετικός, δηλαδή, από την εικόνα που είχε όταν συνελήφθη σηκωτός μέσα από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Ο «φωτογράφος» δημιουργήσε και μια ιστοσελίδα για να συγκεντρώσει χρήματα για τον Ασάνζ κάνοντας πολλούς να τον κατηγορήσουν ότι χρησιμοποιεί τη εικόνα του ιδρυτή των Wikileaks.

asanz-2
asanz-1
asanz-4
asanz-3


Ο κρατούμενος από την πλευρά του που μίλησε στην ιστοσελίδα και μέσω τηλεφώνου υποστήριξε ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή του. «Γιατί να τον εκμεταλλευτώ; Αποκάλυψε τα μεγαλύτερα σκάνδαλ στον κόσμο. Με ποιανού το μέρος πιστεύετε ότι θα είναι κάποιος που βρίσκεται στη φυλακή; Με την κυβέρνηση που μας έκλεισε εδώ ή με έναν συγκρατούμενο που δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ;» είπε ο κρατούμενος η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί.

Ο ίδιος υποστήριξε, επίσης, ότι για τον ίδιο η ιστορία του Ασάνζ πρέπει να ειπωθεί με τον σωστό τρόπο προσθέτοντας πως κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει.

Όπως είπε με τις φωτογραφίες αυτές ελπίζει να προκαλέσει το ενδιαφέρον σε περισσότερους ανθρώπους για να ασχοληθούν με την ιστορία του Ασάνζ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης