Ακτιβιστές για το κλίμα διέκοψαν την ομιλία του Σόιμπλε στην Bundestag και έπεσαν... «νεκροί» στο πάτωμα

nekroi

Η... ζεν απάντηση του πρώην ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας

Διαμαρτυρία die-in (κατά την οποία οι συμμετέχοντες ξαπλώνουν κάτω υποδυόμενοι τα πτώματα) διοργάνωσε μια ομάδα περίπου 20 ακτιβιστών στην γερμανική βουλή.

Οι νεαροί φοιτητές θέλησαν να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον δραστικό τρόπο για τα ανεπαρκή μέτρα της γερμανικής κυβέρνησης ως προς την κλιματική αλλαγή.

Η διαμαρτυρία σημειώθηκε εχθές κατά τη διάρκεια μιας ειδικής συνεδρίασης της Bundestag με τίτλο «Νεολαία και Βουλή», στην οποία παρευρίσκονταν πολλοί φοιτητές. Ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είκοσι άτομα σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, κατευθύνθηκαν στον χώρο μπροστά από την έδρα του προέδρου της Bundestag και ξάπλωσαν μπροστά του, παριστάνοντας τους νεκρούς. Την ίδια ώρα, άλλοι ακτιβιστές ξεδίπλωσαν ένα αυτοσχέδιο πανό που έγραφε «Η πολιτική σας για το κλίμα ισούται με καταστροφή».

Σύμφωνα με το Associated Press, o πρώην ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας παρέμεινε ατάραχος μπροστά σε αυτήν την παράξενη διαμαρτυρία και είπε στους φοιτητές: «Ξαπλώστε όση ώρα θέλετε. Οφείλω όμως να σας προειδοποιήσω ότι αύριο το μεσημέρι η βουλή θα πρέπει να συνεδριάσει υπό την προεδρία μου, οπότε μέχρι εκείνη την ώρα πρέπει να έχετε φύγει».

Ένας εκ των διοργανωτών της die in διαμαρτυρίας, o ακτιβιστής Μαξιμίλιαν Ράιμερς, είπε στο γερμανικό πρακτορείο DPA ότι στόχος των συμμετεχόντων ήταν να εκφράσουν πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα με την κλιματική αλλαγή, για να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι λες βρε παιδί μου

Υπάρχουν ακτιβιστές που δεν είναι ξεβρακωτοι;

@

Είναι τυχαίο ότι η μαντιλοφορούσα έχει επιλέξει να είναι ακτιβίστρια για το κλίμα και όχι υπέρ των γυναικών που καταπιέζονται στη χώρα καταγωγής της ! Φυσικά και όχι. Δεν ενοχλείται από την καταπίεση των γυναικών, κάθε άλλο μάχεται για την επιβολή του μεσαιωνικού τρόπου ζωής με τα δημοκρατικά όπλα που της προσφέρει η δύση. Και οι Εφιάλτες της δύσης κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν διότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους συμφέρον. Ο κόσμος ξύπνησε όμως και κατάλαβε το ψεύτικο προσωπείο της πολιτικής ορθότητας εις βάρος του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trumppompeo0

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωνε ότι δεν υποσχέθηκε στους Κούρδους ότι θα τους προστατεύει 400 χρόνια! - Είπε ότι, αν η Άγκυρα συμπεριφερθεί άσχημα, οι ΗΠΑ θα θέσουν δασμούς στα τουρκικά προϊόντα

45
zuk0

Όπως αποκάλυψε το Facebook, το δίκτυο που αποδίδεται στο Internet Research Agency (IRA) της Ρωσίας χρησιμοποιούσε 50 λογαριασμούς στο Instagram - Είχε συγκεντρώσει 246.000 ακόλουθους, ασχολούμενο με «διχαστικά ζητήματα αμερικανικής πολιτικής»