Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Torrance του Λος Άντζελες: Ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Torrance του Λος Άντζελες: Ένας τραυματίας

Δύο άτομα ακόμα τραυματίστηκαν από αυτοκίνητα εξαιτίας του πανικού που επικράτησε κατά την εκκένωση του Del Amo

los_angeles
Συναγερμός για πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο Del Amo στο Torrance του Λος Άντζελες σήμανε τη Δευτέρα το απόγευμα στις αμερικανικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος δεν είχε βέβαιο αν έχει απομακρυνθεί από το εμπορικό κέντρο ή όχι.



Η αστυνομία του Λος Άντζελες διέταξε την εκκένωση του εμπορικου κέντρου, καθώς διεξάγεται έλεγχος από μαγαζί σε μαγαζί, καθώς και σε όλους τους πιθανούς χώρους που θα μπορούσε να βρει κρυψώνα ο δράστης.

Κλείσιμο
Συγγενείς ατόμων που βρίσκονταν τη στιγμή της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο, δήλωσαν ότι πολλά άτομα, μεταξύ τους και παιδιά, αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγια και να καλυφθούν, μέσα στα καταστήματα.

Μάλιστα, αναφέρθηκαν τουλάχιστον δύο τραυματισμοί από αυτοκίνητα, καθώς η εκκένωση του εμπορικού κέντρου γινόταν δίχως συντονισμό και σε συνθήκες απόλυτου πανικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης