Αιματηρό τέλος είχε η ομηρεία δύο γυναικών σε διαμέρισμα στη Ζυρίχη. Ο 60χρονος άνδρας που τις κρατούσε ομήρους απειλώντας να τις σκοτώσει αν δεν αποχωρούσε η αστυνομία, μετά από τρεις ώρες διαπραγματεύσεων έκανε πράξη την απειλή του: Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, ωστόσο ο δράστης είχε σκοτώσει τις δύο γυναίκες και είχε αυτοκτονήσει. Τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο δράστης άρχισε να πυροβολεί περίπου δέκα λεπτά αφ' ότου είχε συμφωνήσει να ελευθερώσει τις δύο γυναίκες, ηλικίας 34 και 38 ετών και να παραδοθεί.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».