Σεισμός 6,6 Ρίχτερ στο Σαν Σαλβαδόρ – Προειδοποίηση για τσουνάμι
Ο σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά των ακτών του Ελ Σαλβαδόρ στον Ειρηνικό – Οι αρχές της χώρας σήμαναν συναγερμό για επικείμενο τσουνάμι
Ισχυρός σεισμός 6,6 βαθμών σημειώθηκε ανοιχτά των ακτών του Ελ Σαλβαδόρ στον Ειρηνικό, με αποτέλεσμα οι αρχές της χώρας να εκδώσουν προειδοποίηση για τσουνάμι, αν και κάτι τέτοιο δεν έκανε το αμερικανικό γεωφυσικό ινστιτούτο USGS.
Σύμφωνα με το USGS, ο σεισμός σημειώθηκε στις 12:03 ώρα Ελλάδος. Το εστιακό του βάθος εντοπίστηκε στα 65 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του σε απόσταση 40 χιλιομέτρων νότια της πρωτεύουσας Σαν Σαλβαδόρ και ανοιχτά της παραλιακής πόλης Λα Λιμπερτάδ.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή σημαντικές ζημιές, σύμφωνα με τις αρχές του Ελ Σαλβαδόρ.
Το υπουργείο Περιβάλλοντος της χώρας αναφέρει στο twitter ότι μετά τον σεισμό «εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι», ωστόσο το USGS ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι δεν προέβη σε ανάλογη ενέργεια.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events