Φάρατζ για Μέι: Οι Συντηρητικοί είτε παίρνουν το μάθημά τους είτε πεθαίνουν

21146908

Ο επικεφαλής του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ σχολίασε ότι η Μέι έκρινε εσφαλμένα τη διάθεση της χώρας και του κόμματός της

«Οι Συντηρητικοί θα πρέπει σταματήσουν να κρίνουν εσφαλμένα τη διάθεση της χώρας και του κόμματός τους», δηλώνει στο Twitter ο Νάιτζελ Φάρατζ, ηγέτης τους κόμματος «Brexit».

«Είναι δύσκολο να μην αισθάνεται κανείς την κυρία Μέι, αλλά σε πολιτικό επίπεδο έκρινε εσφαλμένα τη διάθεση της χώρας και του κόμματός της. Δύο ηγέτες των Τόρις που είχαν φιλοευρωπαϊκό ένστικτο έχουν ήδη φύγει. Είτε το κόμμα παίρνει το μάθημά του είτε πεθαίνει».

Σχετικά με τις ευρωεκλογές, το κόμμα του Φάρατζ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας «Daily Mail», τα πήγε περίφημα αποσπώντας ποσοστό 31%. Στη δεύτερη θέση οι Εργατικοί έλαβαν 23% και στην τρίτη θέση το κόμμα της Μέι, οι Συντηρητικοί με 14%.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

angelamerkel0

Ο διάχυτος «σωματικός τρόμος» της Γερμανίδας καγκελάριου χαρακτηρίζεται από μερίδα του ιατρικού κόσμου ως «μη ειδικό νευρολογικό εύρημα» - Άλλοι επαγγελματίες υγείας εκτιμούν πως μοιάζει με κρίση τύπου νόσου Πάρκινσον, λόγω της έντασης και της διάρκειας του τρόμου που την κατέλαβε - Τα σενάρια της σωματικής αδυναμίας και της υψηλής θερμοκρασίας

21