Ο «μαγικός κήπος» της Κέιτ Μίντλετον

Ο «μαγικός κήπος» της Κέιτ Μίντλετον

Τα τρία πριγκιπόπουλα Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις έπαιξαν στον κήπο που σχεδίασε η μητέρα τους, στο πλαίσιο του Chelsea Flower Show

13694512-7047243-image-a-44_1558300128688
Κομψή και λαμπερή με μάξι φλοράλ φόρεμα του σχεδιαστή Erdem, η Κέιτ Μίντλετον παρουσίασε απόψε στη βασίλισσα Ελισάβετ και σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον «μαγικό» της κήπο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για παιδιά, στο πλαίσιο του Chelsea Flower Show, που ανοίγει επίσημα τις πύλες του για το κοινό την Τρίτη. Η έκθεση στο Τσέλσι του Λονδίνου ξεκίνησε το 1913 και έκτοτε αποτελεί ένα διεθνές event, που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ με τη βοήθεια δύο σχεδιαστών τοπίου υλοποίησε το πρότζεκτ «Back to Nature garden», έναν κήπο με δεντρόσπιτο, ρυάκια, έναν καταρράκτη, κούνιες στα δέντρα και άλλες κατασκευές που δίνουν χαρά στα παιδιά με στόχο γονείς και παιδιά να έρθουν πιο κοντά στη φύση. 

«Πραγματικά πιστεύω πως η φύση και οι εξωτερικές δραστηριότητες έχουν τεράστια οφέλη στην ψυχική και σωματική ευημερία, ειδικά για τα μικρά παιδιά. Ελπίζω αυτός ο κήπος που δημιουργήσαμε να εμπνεύσει οικογένειες, παιδιά και κοινότητες να βγουν έξω, να απολαύσουν την φύση και να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο», δήλωσε σε συνέντευξή της στο BBC η Κέιτ Μίντλετον.

Η βασίλισσα Ελισάβετ με κίτρινο παλτό, λευκά γάντια και φλοράλ φόρεμα ξεναγήθηκε από την μελλοντική βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας στον χώρο, ενώ η σύζυγος του πρίγκιπα Εδουάρδου, Σόφι, δεν άντεξε στον πειρασμό και σκαρφάλωσε στο δεντρόσπιτο. Στον κήπο της Κέιτ Μίντλετον ξεναγήθηκε, επίσης, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο εξάδελφος της βασίλισσας, πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ μαζί με την σύζυγό του. Το ζευγάρι πάντρεψε το Σάββατο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, την κόρη του λαίδη Γκαμπριέλα Ουίνδσορ με τον επί χρόνια σύντροφό της, τον οικονομολόγο Τόμας Κίνγκστον.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η δούκισσα του Κέιμπριτζ με κάζουαλ εμφάνιση υποδέχθηκε και ξενάγησε στον κήπο μαθητές σχολείων ενώ δεν δίστασε να σκαρφαλώσει και η ίδια στο δεντρόσπιτο. 

Παιχνίδι στον βασιλικό κήπο για τα τρία παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Την Κυριακή ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκαν τον κήπο της δούκισσας του Κέιμπριτζ μαζί με τα τρία τους παιδιά. Ο πρίγκιπας Γεώργιος, 5 ετών και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 4 ετών, πέταξαν τα παπούτσια τους, βούτηξαν τα πόδια τους στο νερό και έπαιξαν με την  ψυχή τους στον κήπο ενώ ο μόλις ενός έτους, πρίγκιπας Λούις, έτρεχε στον χώρο υπό το άγρυπνο βλέμμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Μάλιστα, ο πρίγκιπας ανέβηκε και στο δεντρόσπιτο μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ αποκάλυψε πως και τα τρία παιδιά της συμμετείχαν στη δημιουργία του κήπου συλλέγοντας επί μήνες κλαδιά και φύλλα από το εξοχικό τους, στο Άμνερ Χολ, στο Νόρφολκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης