Ο Τζακ Μα της Alibaba δίνει... sex tips στους εργαζομένους του - Τι είναι το «μοντέλο» 669 που προτείνει;

Ο Τζακ Μα της Alibaba δίνει... sex tips στους εργαζομένους του - Τι είναι το «μοντέλο» 669 που προτείνει;

Από τη μία τους «λιώνει» στη δουλειά, και από την άλλη τους θέλει... ακούραστους εραστές

jack-ma
Ο Τζακ Μα έχει δεχθεί κατά καιρούς πολλές επικρίσεις για το εργασιακό «μοντέλο» 996 που επιβάλλει η εταιρεία του στους υπαλλήλους της, απαιτώντας να δουλεύουν από τις εννέα το πρωί μέχρι τις εννέα το βράδυ, για έξι μέρες την εβδομάδα.

Ο ιδρυτής της Alibaba όμως δεν αρκείται μόνο σε εργαζόμενους που είναι ακούραστοι στο γραφείο. Τους θέλει και... «μαραθωνοδρόμους» στο κρεβάτι με τους/τις συντρόφους τους.

Κατά την ομιλία του στον καθιερωμένο πλέον «μαζικό γάμο» ζευγαριών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα κεντρικά γραφεία της Alibaba στην Χανγκτσόου στις 10 Μαΐου, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας είπε απευθυνόμενος στους νεόνυμφους εργαζομένους του: «Στη δουλειά, λειτουργούμε στο πνεύμα του μοντέλου 996. Στη ζωή πρέπει να ακολουθούμε το μοντέλο 669».

Τι είναι όμως το...σεξουαλικό μοντέλο 669; Ο Τζακ Μα έδωσε αμέσως την απάντηση στα 102 ζευγάρια που αποτελούσαν το κοινό του.

«Έξι μέρες, έξι φορές, με τη διάρκεια να είναι ο παράγοντας-κλειδί». Αξίζει να σημειωθεί ότι στα κινέζικα, η λέξη εννέα είναι ομόηχη με το επίθετο «μακρύς».

Το... sex tip του Τζακ Μα αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Alibaba στο Weibo με ένα emoji που κλείνει το μάτι, κάτι που σχολιάστηκε εκτενώς από τους χρήστες του διαδικτύου.

Κλείσιμο
jack-neo


Από τη μια μεριά, οι συντηρητικοί φαν του Μα «σκανδαλίστηκαν» από το πονηρό αστείο, ενώ άλλοι σχολίασαν το γεγονός ότι... με τόσες υπερωρίες που φορτώνει τους εργαζομένους του ο Μα, το σίγουρο είναι ότι τους «καταπνίγει» τη λίμπιντο.

Στην γαμήλια τελετή, ο 54χρονος ενθάρρυνε τα νεαρά ζευγάρια να κάνουν παιδιά, αφού τα παιδιά αποτελούν «καλύτερη επένδυση από τα ακίνητα».

«Ο πρώτος καίριος δείκτης απόδοσης ενός γάμου είναι τα αποτελέσματα. Πρέπει να υπάρχουν αποτελέσματα. Και ποια είναι αυτά; Κάντε παιδιά. Σκοπός του γάμου δεν είναι η συγκέντρωση πλούτου, η αγορά ενός σπιτιού ή ενός αμαξιού. Είναι η απόκτηση ενός παιδιού», είπε μεταξύ άλλων ο Τζακ Μα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης