Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Διεθνές δίκτυο βοήθησε τους τρομοκράτες

ri12

«Δεν πιστεύουμε ότι αυτές οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από μια ομάδα ανθρώπων που περιορίζονται σε αυτήν τη χώρα», υποστήριξε ο υπουργός Υγείας της Σρι Λάνκα

Τη βοήθεια ενός διεθνούς τρομοκρατικού δικτύου είχε η ισλαμιστική ομάδα «Thowheed Jamath» που βρίσκεται πιθανότατα πίσω από τις αιματηρές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας.

«Δεν πιστεύουμε ότι αυτές οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από μια ομάδα ανθρώπων που περιορίζονται σε αυτήν τη χώρα», υποστήριξε ο υπουργός Υγείας της Σρι Λάνκα, Ραχίθα Σεναράτνε, επισημαίνοντας ότι «υπήρχε ένα διεθνές δίκτυο, χωρίς το οποίο οι επιθέσεις δεν θα μπορούσαν να έχουν γίνει».

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη για τις αιματηρές επιθέσεις ενώ η αστυνομία έχει συλλάβει τουλάχιστον 24 άτομα.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ο θρησκευτικός φανατισμός ευθύνεται για όλα αυτά και ιδίως τώρα πια στην εποχή μας, ο θρησκευτικός φανατισμός ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.

Τζατζικιστάν

Σήμερα αυτοί, αύριο εμείς...

Tόξo ψnφίζεις πoλυπoλιτισμό και εγκλnματικότnτα λαμβάvεις!

"Πoλύχρωμες" κoιvωvίες οραματίζovται οι απαvταxoύ "αλλnλέγγυoι", μαρξιστές και φιλελεύθερoι, oικoυμεvιστές και διεθvιστές. Όμως η πραγματικότnτα τους διαψεύδει oικτρά με κάθε ευκαιρία. Tελευταίο παράδειγμα, οι θρnσκευτικές επιθέσεις που πραγματoποίησαν οι ισλαμιστές στην Σρι Λάvκα και για άλλη μία φορά συγκλovίστηκε ο πλαvήτης. Συγκεκριμέvα, σειρά βoμβιστικών επιθέσεων από ισλαμιστές πραγματοπoιήθηκε σε χριστιαvικές εκκλησίες και ξεvoδoxεία στην χώρα της vότιας Aσίας, με πρoσωρινό απoλογισμό τους 290 νεκρούς και τους 500 τραυματίες. Aυτά τα γεγovότα, αξίζει να σnμειωθεί, λάβαvε χώρα σε έναν τόπο όπου οι μoυσoυλμάvoι απoτελούν μία μειoψηφία της τάξεως του 10%. Aυτό σε συvδυασμό με τις τρομoκρατικές επιθέσεις που λαμβάvoυν xώρα στην Eυρώπη από το 2015 και μετά, δείxvει ξεκάθαρα το vαυάγιο του πολυπoλιτισμού.

!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΚΟ

Περίεργες συμπτώσεις. Οι ανθρωπιστικές αλληλέγγυες ΜΚΟ δεν βγάλανε ούτε ανακοίνωση ουτε καμμία πορειουλα ειδαμε ούτε καμμία οργισμένη παραληρηματική ανακοίνωση εναντίον των δολοφόνων. Να δείτε που στο τέλος θα αποκαλυφθεί πως οι αλληλέγγυες ΜΚΟ δεν είναι τίποτα άλλο παρά συμμορίες έμμισθες από φανατικούς ισλαμιστές που στρώνουν το έδαφος για την τελική επίθεση ισλαμιστών σε Ευρώπη και Αμερική. Θα το δείτε.

Το

χειρότερο είναι ότι τις χρηματοδοτούν και οι μελλοθάνατοι

Αποκλειεται!

Θεωριες συνομωσιας ειναι αυτα. Ολα οφειλονται σε ενα μεγαλο κοσμικο γαλαξιακο βραχυκυκλωμα.

Τζατζικιστάν

Κάποιες αριστεράντζες λέγανε ότι φταίνε οι αντάρτες Ταμίλ.

Γιατί ήταν οι πρώτοι

Βομβιστές αυτοκτονίας υπήρχαν στη Σίριλάνκα πρίν να αρχίσουν οι Ισλαμιστές ,κατά την διάρκεια του εμφυλίου Εκεί.Από εθνοτικές συγκρούσεις όχι θρησκευτικές.Λογικό να σκεφτεί κανείς ότι ξαναρχίζει εμφύλιος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

angelamerkel0

Ο διάχυτος «σωματικός τρόμος» της Γερμανίδας καγκελάριου χαρακτηρίζεται από μερίδα του ιατρικού κόσμου ως «μη ειδικό νευρολογικό εύρημα» - Άλλοι επαγγελματίες υγείας εκτιμούν πως μοιάζει με κρίση τύπου νόσου Πάρκινσον, λόγω της έντασης και της διάρκειας του τρόμου που την κατέλαβε - Τα σενάρια της σωματικής αδυναμίας και της υψηλής θερμοκρασίας

21