National Enquirer: H αγαπημένη ταμπλόιντ του Τραμπ πωλήθηκε 100 εκατ. δολάρια

National Enquirer: H αγαπημένη ταμπλόιντ του Τραμπ πωλήθηκε 100 εκατ. δολάρια

Ο νέος ιδιοκτήτης είναι ο διανομέας Τύπου Τζέιμς Κόεν

national
Νέα εποχή για την αγαπημένη σκανδαλοθηρική εφημερίδα του Ντόναλντ Τραμπ

Η ταμπλόιντ «National Enquirer» αλλάζει ιδιοκτήτη.  Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η «κίτρινη» εφημερίδα πουλήθηκε σε πρακτορείο διανομής περιοδικών.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε χαμηλές κυκλοφορίες λόγω του Διαδικτύου ενώ πριν από δύο μήνες είχε κηρύξει τον πόλεμο στο «αφεντικό» της Amazon.

Ο νέος ιδιοκτήτης των τίτλων της εκδοτικής εταιρείας «American Media Inc» είναι ο διανομέας Τύπου, Τζέιμς Κόεν, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, την αγόρασε έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων.Η αγορά περιλαμβάνει την αμερικανική και την βρετανική έκδοση του «Enquirer» καθώς και τα έντυπα «Globe» και «National Examiner».

Οι πωλήσεις της ταμπλόιντ τον τελευταίο χρόνο σημείωσαν πτώση κατά 18% με την κυκλοφορία της να κατρακυλά στα 265.000 φύλλα.

Στην «κίτρινη» εφημερίδα, που ιδρύθηκε το 1926, τα θέματα που κυριαρχούν είναι το κουτσομπολιό, σκάνδαλα διασημοτήτων και σε εγκλήματα.

Η εκλεκτή εφημερίδα του Αμερικανού προέδρου, είχε βάλει πρόσφατα στο «μάτι» τον «mr Amazon», Τζεφ Μπέζος, δημοσιεύοντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το διαζύγιό του.
Ο πρόεδρος της Amazon, πολέμιος του Τραμπ, κατήγγειλε εκβιασμό από τη πλευρά του ταμπλόιντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης