Βραζιλία: Ληστές έκλεψαν on air παρουσιαστές και καλεσμένους σε ραδιοφωνική εκπομπή

Βραζιλία: Ληστές έκλεψαν on air παρουσιαστές και καλεσμένους σε ραδιοφωνική εκπομπή

Για να μπουν στο κτήριο υποστήριξαν ότι έκαναν delivery φαγητού

listeia-ne1
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι παρουσιαστές και οι καλεσμένοι σε ραδιοφωνικό talk show στη Βραζιλία όταν είδαν να μπαίνουν στο στούντιο τουλάχιστον πέντε άτομα για να τους ληστέψουν.

Η απίστευτη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι ένοπλοι εισβάλλουν στο ραδιοφωνικό στούντιο με όσους ήταν μέσα σε αυτό να μένουν εμβρόντητοι.

Η ληστεία μεταδόθηκε, μάλιστα, ζωντανά μέσω Facebook καθώς οι ληστές δεν αντιλήφθηκαν το κινητό τηλέφωνο μέσα από το οποίο γινόταν η live μετάδοση.

Brazilian radio host and guests are robbed LIVE on air by gunmen


Ο παρουσιαστής της εκπομπής ακούγεται στο βίντεο να ζητά από τους ληστές να παραμείνουν ήρεμοι για να αποφύγει τα χειρότερα.

Οι ληστές πήραν από όσους βρίσκονταν μέσα στο στούντιο αλλά και από άλλους εργαζομένους στον ραδιοφωνικό σταθμό κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και πορτοφόλια.

Προκειμένου, δε, να διασφαλίσουν ότι τα θύματά τους δεν θα αντιδράσουν τα απειλούσαν λέγοντας τους «μείνετε ήρεμοι αν δεν θέλετε να πεθάνετε».

Κλείσιμο
Όπως αποκάλυψε, τέλος, ο ιδιοκτήτης του σταθμού, οι ληστές μπήκαν στο κτήριο όταν τους άνοιξε ο ίδιος την πόρτα επειδή πίστεψε ότι έφερναν φαγητό σε κάποιον εργαζόμενο που είχε κάνει παραγγελία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης