Ιρακινός σκότωσε τη σύντροφό του επειδή τον κορόιδεψε για τον ανδρισμό του

Ιρακινός σκότωσε τη σύντροφό του επειδή τον κορόιδεψε για τον ανδρισμό του

Καταδικάστηκε σε ισόβια - «Μια μέρα μου είπε ότι έχω μικρό πέος»  είπε στον ψυχιάτρο που ορίστηκε από το δικαστήριο

foto-ira1
Τα σχόλια για τον ανδρισμό του ήταν σύμφωνα με τον 40χρονο Ιρακινό Νταμπάν Κ. αυτά που τον οδηγήσαν να μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 50χρονη σύντροφό του με το δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση στην Αυστρία να του επιβάλει την ποινή των ισοβίων.

Το έγκλημα σημειώθηκε στο διαμέρισμα της 50χρονης Ναγκσα Ρ. η οποία έκρυβε τον 40χρονο στον οποίο δεν είχε εγκριθεί η αίτηση χορήγησης ασύλου και θα έπρεπε κανονικά να έχει απελαθεί από την Αυστρία. Η αίτηση, σύμφωνα με την εφημερίδα Der Standard, απορρίφθηκε επειδή είχε καταδικαστεί για άλλα τρία αδικήματα.

foto-ira2
Το φονικό έγινε το 2017 με τον Νταμπάν Κ. να ομολογεί στον ψυχίατρο που ορίστηκε από το δικαστήριο ότι όλα ξεκίνησαν μετά από έναν τσακωμό για το πέος του.

Κλείσιμο
«Ήταν πολύ καλή απέναντί μου αλλά με είχε επανειλημμένως προσβάλει. Με είχε απατήσει τρεις φορές με άλλους άνδρες και δεν ήθελε να κάνουμε άλλο σεξ μαζί. Μια μέρα μου είπε ότι έχω μικρό πέος» φέρεται να είπε ο Ιρακινός.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Νταμπάν υποστήριξε, ωστόσο, ότι οι μαχαιρίες που κατάφερε στο λαιμό της 50χρονης ήταν από αυτοάμυνα καθώς αυτή ήταν που πρώτη του επιτέθηκε με μαχαίρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης