Καταγράφεται διευρυνόμενη συναίνεση στις τάξεις της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου υπέρ της «διστακτικής» αποδοχής της παραμονής της χώρας στην τελωνειακή ένωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην περίπτωση που η Συμφωνία Αποχώρησης που διαπραγματεύθηκε η πρωθυπουργός και αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος Τερέζα Μέι με τις Βρυξέλλες απορριφθεί -- για τέταρτη φορά -- στην ενδεικτική ψηφοφορία που πλέον αναμένεται να διεξαχθεί την Πέμπτη [μεθαύριο], γράφει η εφημερίδα «The Sun».
Η πρόταση να παραμείνει το ΗΒ στην τελωνειακή ένωση απορρίφθηκε με μόλις τρεις ψήφους διαφορά κατά τη διάρκεια των λεγόμενων ενδεικτικών ψηφοφοριών για τις εναλλακτικές ως προς το Brexit, οι οποίες διεξήχθησαν χθες Δευτέρα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας