Η Μελάνια Τραμπ υποδέχθηκε τη σύζυγο του Γκουαϊδό στη Φλόριντα

«Είμαστε στο πλευρό σας», έγραψε στο Twitter η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μετά την συνάντησή της με την σύζυγο του αυτοανακυρηχθέντα προέδρου της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό

Την 26χρονη «εν αναμονή Πρώτη Κυρία» της Βενεζουέλας, Φαμπιάνα Ροζάλες, υποδέχθηκε την Πέμπτη η Μελάνια Τραμπ στην πολυτελή εξοχική κατοικία του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.

Καθώς οι ΗΠΑ έχουν ήδη αναγνωρίσει τον αυτοανακυρηχθέντα πρόεδρο της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό, η συνάντηση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ με την σύζυγο του μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας είναι ένα βήμα παραπέρα, αφού η Φαμπιάνα Ροζάλες στηρίζει απόλυτα τον σύζυγό της παρά τους κινδύνους που ελλοχεύουν, όπως η ίδια είχε δηλώσει τον Ιανουάριο στο γαλλικό περιοδικό Paris Match. «Δεν έχουμε καμιά τυπική ασφάλεια, πόσο μάλλον επίσημη ασφάλεια. Αλλά δεχόμαστε βοήθεια. Εκούσια μας παραχωρούν κατοικίες, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Δεν μένουμε ποτέ για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα μέρος. Κάθε μέρα κατορθώνουμε να περάσουμε μια στιγμή με την κόρη μας. Σύντομα γίνεται 2 ετών. Της έχουμε εξηγήσει πως παλεύουμε για την ίδια και το μέλλον της», είχε δηλώσει η σύζυγος του Γκουαϊδό.

Η Μέλανια Τραμπ φωτογραφήθηκε με την «εν αναμονή Πρώτη Κυρία» της Βενεζουέλας και μετά τη συνάντηση τους η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter και έγραψε: «Μια εμπνευσμένη συνάντηση με την Φαμπιάνα Ροζάλες που μοιράστηκε τις ένθερμες ιδέες και τα σχέδια της για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και τη φροντίδα των παιδιών στη Βενεζουέλα. Είμαστε στο πλευρό σας και στο πλευρό του προέδρου Γκουαϊδό».



Από την πλευρά της η Ροζάλες ευχαρίστησε μέσω Instagram την Μελάνια Τραμπ για την αφοσίωση στο λαό της Βενεζουέλας και έγραψε: «Είμαι σίγουρη, Μελάνια, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στο Καράκας, που θα είναι ελεύθερο».



Την Τετάρτη ο Ντόναλντ Τραμπ καλωσόρισε την Φαμπιάνα Ροζάλες στον Λευκό Οίκο. Ήταν μια ακόμα ευκαιρία για τον Αμερικανό πρόεδρο να δείξει την στήριξή του στον μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας. Ο πλανητάρχης κατά την συνάντησή του με την σύζυγο του Γκουαϊδό στο Οβάλ Γραφείο δήλωσε πως η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να στηρίζει το καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο ενώ την ίδια στιγμή οι πολίτες στη Βενεζουέλα βρίσκονται αντιμέτωποι με τις ελλείψεις βασικών αγαθών και τα συχνά μπλακ άουτ που βυθίζουν ολόκληρες πόλεις στο σκοτάδι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr