Συναγερμός στο Gatwick: Σε καραντίνα πάνω από 100 επιβάτες της Virgin λόγω «μυστηριώδους ασθένειας»

Συναγερμός στο Gatwick: Σε καραντίνα πάνω από 100 επιβάτες της Virgin λόγω «μυστηριώδους ασθένειας»

Ορισμένα άτομα πήραν το ΟΚ να συνεχίσουν το ταξίδι τους, αλλά δεκάδες ταξιδιώτες βρίσκονται ακόμα σε χώρο του αεροδρομίου και υποβάλλονται σε εξετάσεις

gatwick
Συναγερμός σήμανε σήμερα τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Gatwick όταν αρκετοί επιβάτες μιας πτήσης της Virgin από τα Μπαρμπάντος, εμφάνισαν συμπτώματα «μιας μυστηριώδους ασθένειας», με αποτέλεσμα να μπουν όλοι σε καραντίνα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αεροσκάφος της Virgin που εκτελούσε την πτήση VS610 προσγειώθηκε στο Λονδίνο στις 5.20 τα ξημερώματα.

Στο αεροδρόμιο υπήρχαν ήδη και περίμεναν το τζετ τουλάχιστον 10 ασθενοφόρα και περιπολικά, αφού το πλήρωμα είχε ενημερώσει το κέντρο ελέγχου ότι, κατά τη διάρκεια της πτήσης, πολλοί από τους επιβάτες είχαν εμφανίσει συμπτώματα ασθένειας.



Οι επιβάτες, που επέστρεφαν από τις διακοπές τους με την εταιρεία ταξιδιών MSC Cruise, απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος και παρέμειναν επί τέσσερις ώρες σε καραντίνα σε χώρο του διεθνούς αερολιμένα. Στη συνέχεια, και αφού είχε ολοκληρωθεί η εξέτασή τους από ειδικούς, κάποιοι από αυτούς έλαβαν το ΟΚ να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Κλείσιμο
Στην καραντίνα όμως παραμένουν, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τουλαχιστον 150 άτομα που ήταν στο αεροσκάφος.

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης, ο Φιλ Μπράουν, είπε στην Daily Mail. «Πριν προσγειωθούμε, αρκετά άτομα είχαν αναφέρει συμπτώματα αδιαθεσίας, όπως βήχα, διάρροια, πονόλαιμο και δερματικά εξανθήματα. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν σε επιβάτες αλλά και μέλη του πληρώματος. Δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό αλλά πρέπει να επηρεάστηκαν πάνω από 100 άτομα».

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media ταξιδιώτες που βρέθηκαν στο Gatwick

maskes
maskes-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης