Πατούσε πάνω στα παιδιά της με γόβες και τα βουτούσε σε παγάκια!

Πατούσε πάνω στα παιδιά της με γόβες και τα βουτούσε σε παγάκια!

Όλα φαίνονταν τέλεια, μέχρι που έκλεινε η πόρτα του σπιτιού και άρχιζε το δράμα των παιδιών…

Πατούσε πάνω στα παιδιά της με γόβες και τα βουτούσε σε παγάκια!
Κατά τα φαινόμενα, ο Dr Nicholas Newcombe και η σύζυγός του Dr Jill Newcombe-Buley, χημικοί ερευνητές με κύρος και υψηλές απολαβές, ζούσαν μία ειδυλλιακή ζωή στο πανάκριβό σπίτι τους στη Βρετανία, παρέα με τα τρία υιοθετημένα τους παιδιά. Όπως όμως αποκαλύφθηκε, όταν έκλεινε η πόρτα της έπαυλης, το ζεστό σπιτικό μετατρεπόταν σε μία κόλαση για τα τρία παιδιά!

Όλες οι σκοτεινές πτυχές αυτού του δράματος αποκαλύφθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου του Λίβερπουλ: Η γυναίκα χτυπούσε και βασάνιζε επί χρόνια τα δύο της αγόρια και το ένα της κορίτσι, γιατί δεν άντεχε τη συμπεριφορά τους, όπως είπε! Τους μιλούσε πολύ άσχημα, πάταγε πάνω τους με γόβες-στιλέτο, ενώ η συνηθέστερη τιμωρία τους ήταν η εξής: τους έβαζε το κεφάλι μέσα σε νερό με παγάκια στη μπανιέρα για να τους πνίξει!

Σε έναν της καβγά με το κορίτσι της, έβαλε το μαξιλάρι στο κεφάλι μέχρι που το παιδί λιποθύμησε. Τα βασανιστήρια κράτησαν οχτώ ολόκληρα χρόνια και αποκαλύφθηκαν φέτος τον Σεπτέμβρη, που το μεγαλύτερο αγόρι βρήκε το θάρρος και πήγε στην αστυνομία. Ετσι, η απάνθρωπη μητέρα βρέθηκε στη φυλακή, έπειτα από χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου, και θα παραμείνει εκεί για τέσσερα χρόνια, αφού ομολόγησε την ενοχή της.

Κλείσιμο
Ο σύζυγός της αφέθηκε ελεύθερος επειδή, παρά το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν ενημέρωσε την αστυνομία, ουδέποτε συμμετείχε στα βασανιστήρια. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί που εξέτασαν το ζευγάρι το 1999 για να δώσουν το πράσινο φως για την υιοθεσία των τριών παιδιών είχαν γράψει πάνω στον φάκελο τον χαρακτηρισμό: Τέλειο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης