Ντι Μάιο: «Η κυβέρνησή μας θα διαρκέσει πέντε χρόνια»

Ντι Μάιο: «Η κυβέρνησή μας θα διαρκέσει πέντε χρόνια»

«Είμαστε το μόνο εμπόδιο στο να γίνει, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, υπουργός Δικαιοσύνης ή Οικονομικών», πρόσθεσε ο επικεφγαλής των Πέντε Αστέρων 

louitzi-nti-maio
Στο μέλλον της κυβερνητικής συμμαχίας της Λέγκα και των Πέντε Αστέρων αναφέρθηκε σήμερα ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας Λουίτζι Ντι Μάιο.

«Η κυβέρνησή μας θα διαρκέσει πέντε χρόνια και θα εμπνεύσει πολλές άλλες κυβερνήσεις», τόνισε ο Ντι Μάιο. «Το Κίνημα Πέντε Αστέρων αποτελεί σήμερα το μόνο εμπόδιο στο να γίνει, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, υπουργός Δικαιοσύνης ή Οικονομικών», πρόσθεσε.

Ο Ντι Μάιο παράλληλα υπογράμμισε ότι «οι εγγεγραμμένοι στα Πέντε Αστέρια ψήφισαν στο διαδίκτυο το κυβερνητικό πρόγραμμα της χώρας και ο ίδιος έδωσε τον λόγο του ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος».

Σε σχέση με τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές στο Αμπορούτσο, όπου οι «πεντάστεροι» δεν ξεπέρασαν το 20%, ο Λουίτζι Ντι Μάιο ζήτησε να αποφασίσει το κίνημά του αν θέλει να δημιουργήσει στενότερες επαφές με μέλη τοπικών ψηφοδελτίων και να ενισχυθεί, παράλληλα, ο διάλογος με εκπροσώπους του επιχειρηματικού τομέα.

«Στις περιοχές στις οποίες δεν νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι πρέπει να σταματήσουμε να κατεβαίνουμε στις εκλογές», ολοκλήρωσε ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης