Ιράν: Η διάσκεψη της Βαρσοβίας για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή θα αποτύχει
«Οι ΗΠΑ προσπαθούν απεγνωσμένα να οργανώσουν μία διάσκεψη κατά του Ιράν», ανέφερε ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Τζαβάντ Ζαρίφ
Ο Ιρανός υπουργός των Εξωτερικών Μοχάμεντ Τζαβάντ Ζαρίφ προέβλεψε σήμερα την αποτυχία της επικείμενης διάσκεψης στην Βαρσοβία που οργανώνουν η Πολωνία και οι ΗΠΑ, για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Μέση Ανατολή.
«Οι ΗΠΑπροσπαθούν απεγνωσμένα να οργανώσουν μία διάσκεψη κατά του Ιράν στην Βαρσοβία, αλλά το σχέδιο αυτό, δεν αποδεικνύεται επιτυχές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιρανός ΥΠΕΞ.
Η Τεχεράνη υποστηρίζει πως η αναφερόμενη διάσκεψη που έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί στις 13-14 Φεβρουαρίου, στρέφεται κατά της ιρανικής κυβέρνησης.
Από την πλευρά τους, Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι ο στόχος της πραγματοποίησης της διάσκεψης, δεν είναι το Ιράν.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας