ΗΠΑ: 20 χρόνια φυλακή για 50χρονη που σκότωσε και διαμέλισε τον άντρα της!

ΗΠΑ: 20 χρόνια φυλακή για 50χρονη που σκότωσε και διαμέλισε τον άντρα της!

Τον πυροβόλησε, τον έκοψε κομματάκια και τα «φύλαξε» σε κουτιά μέσα στο σπίτι τους - Ο 54χρονος την κακοποιούσε συστηματικά, είπαν μάρτυρες

usa-marcia-eubank
Μια 50χρονη γυναίκα καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή από δικαστήριο του Οχάιο στις ΗΠΑ, γιατί σκότωσε και διαμέλησε τον άντρα της το 2017.

Η Μάρσια Γιουμπανκ ομολόγησε την ενοχή της στο φόνο, την απόκρυψη στοιχείων αλλά και την προσβολή νεκρού, καθώς αφού σκότωσε με μια σφαίρα τον 54χρονο άντρα της, τον διαμέλησε και «φύλαξε» τα κομμάτια του σε σημεία του σπιτιού τους.

Όπως παραδέχτηκε, όλα έγιναν τον Ιούνιο του 2017, μετά από έναν τσακωμό τους. Πυροβόλησε και σκότωσε τον 54χρονο, ενώ κατόπιν, χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία του σπιτιού, τον έκοψε κομματάκια.

Αμέσως μετά, μοίρασε τα κομμάτια του σε κουτιά αποθήκευσης και τα φύλαξε μέσα στο σπίτι. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ο γιος τους, που είναι ενήλικας, ανακάλυψε ένα από τα κουτιά και η μητέρα του ομολόγησε τι είχε συμβεί.

Η γυναίκα, που μέχρι τότε έλεγε σε όλους πως ο οδηγός φορτηγού άντρας της ταξιδεύει για δουλειά στο Τέξας, υποστήριξε πως υπέφερε χρόνια από τον σύζυγό της, που την κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης