Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ: Δείτε πώς κατέληξε γυναίκα που βγήκε με βρεγμένο κεφάλι στο κρύο!

Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ: Δείτε πώς κατέληξε γυναίκα που βγήκε με βρεγμένο κεφάλι στο κρύο!

Η Τέιλορ Σκάλον, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο που απαντά εύγλωττα στην ερώτηση: «Μα κάνει στ' αλήθεια τόσο κρύο στην Άιοβα;»

krio
Το κύμα πολικού ψύχους που σαρώνει τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ με θερμοκρασίες που πέφτουν κάτω από τους -50 βαθμούς Κελσίου έχει παραλύσει μεγάλο μέρος τη χώρας, προκαλώντας δεκάδες ατυχήματα, ακυρώσεις πτήσεων και ακόμα και τον θάνατο 21 ατόμων.

Οι κάτοικοι των Μεσοδυτικών πολιτειών ωστόσο δεν χάνουν το κουράγιο τους. Κάποιοι μάλιστα ανεβάζουν στα social media βιντεάκια που αναδεικνύουν την... ανάλαφρη πλευρά των ακραίων φαινομένων και τις πρωτοφανείς εμπειρίες που ζουν τα τελευταία 24ωρα.


Μια νεαρή Αμερικανίδα, η Τέιλορ Σκάλον, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο που απαντά εύγλωττα στην ερώτηση: «Μα κάνει στ' αλήθεια τόσο κρύο στην Άιοβα;».

Η νεαρή αποφάσισε να βγει στο τσουχτερό κρύο με βρεγμένα μαλλιά, αμέσως μετά από το μπάνιο της, για να αποδείξει στους... άπιστους Θωμάδες ότι όσα λέγονται για πολικό ψύχος στην πολιτεία της δεν είναι σε καμία περίπτωση υπερβολές.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης