Στρατιωτικοί διοικητές απαγόρευσαν τις πορνό αφίσες στους στρατώνες όταν είδαν... αυτό το θέαμα!

Στρατιωτικοί διοικητές απαγόρευσαν τις πορνό αφίσες στους στρατώνες όταν είδαν... αυτό το θέαμα!

Η απαγόρευση αφορά σε όλους τους βρετανικούς στρατώνες στα νησιά Φώκλαντ

falk
«Παν μέτρον άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι και η αλήθεια αυτού του ρητού επαληθεύεται ξανά και ξανά μέσα στους αιώνες, ακόμα και για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες της αρχαιότητας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια είδηση που έρχεται από τα νησιά Φώκλαντ, όπου στρατιωτικοί διοικητές αναγκάστηκαν να προβούν σε μια ακραία (για κάποιους) απαγόρευση, εξαιτίας της έλλειψης αυτοσυγκράτησης των στρατιωτών και της κατάχρησης που έκαναν στο δικαίωμά τους να διακοσμούν τους τοίχους των κοιτώνων τους.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει στη φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο, Βρετανοί στρατιώτες που υπηρετούσαν στα Φώκλαντ είχαν μετατρέψει στους στρατώνες τους σε... «ναούς» του πορνό, με αφίσες ολόγυμνων γυναικών σε σόκιν πόζες να καλύπτουν κάθε εκατοστό των τοίχων.

porn


Σύμφωνα με τη Sun, το αλλόκοτο αυτό θέαμα προκάλεσε τον αποτροπιασμό του Αρχηγού του Στρατιωτικού Επιτελείου κατά την τελευταία επιθεώρηση των στρατώνων, με αποτέλεσμα να σταλεί αμέσως εντολή στους στρατιώτες στα Φώκλαντ, που υπηρετούν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα τους, να αφαιρέσουν όλες τις πορνογραφικές αφίσες από τους τοίχους.

«Οι μόνες φωτογραφίες που θα επιτρέπεται στο εξής να αναρτώνται στους τοίχους είναι εκείνες που θα ήταν κατάλληλες και σε μία οικογενειακή παραλία» αναφέρει η σχετική απόφαση, που κοινοποιήθηκε σε όλους τους στρατιώτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης