Brexit: 71 βουλευτές των Εργατικών ζητούν νέο δημοψήφισμα
Ομάδα 71 βουλευτών των Εργατικών απευθύνουν έκκληση στον Τζέρεμι Κόρμπιν για να διεξαχθεί νέο δημοψήφισμα για το Brexit – Ανοιχτά όλα τα σενάρια για το μέλλον της Βρετανίας
Υπέρ της διεξαγωγής ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ τάσσονται 71 βουλευτές των αντιπολιτευόμενων Εργατικών. Σύμφωνα με το Sky News, οι βουλευτές έχουν απευθύνει σχετική επιστολή προς τον αρχηγό τους, Τζέρεμι Κόρμπιν.
Οι εξελίξεις στη Μεγάλη Βρετανία αναμένεται ότι θα είναι ραγδαίες μετά την συντριπτική ήττα της Τερέζα Μέι στο κοινοβούλιο. Πλέον, η κυβέρνηση του Λονδίνου είτε θα πρέπει να αναζητήσει διαφορετικό σχέδιο συμφωνίας για το Brexit, είτε να αποφασίσει το Brexit χωρίς συμφωνία, είτε να επιδιώξει ένα δεύτερο δημοψήφισμα.
Η θέση των Εργατικών είναι να ασκηθούν πιέσεις για τη διενέργεια εκλογών ως πρώτη επιλογή, αλλά να διατηρήσει την πιθανότητα διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος αν δεν υλοποιηθεί η πρώτη επιλογή. Οι Εργατικοί διαθέτουν 256 βουλευτές.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).