Τούρκος υπ. Άμυνας: Θα συνεχίσουμε την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο

akar_ar

Ο Χουλουσί Ακάρ έκανε αναφορά και στο τουρκικό δόγμα περί «γαλάζιας πατρίδας»

Νέες έμμεσες απειλές κατά της Ελλάδας και της Κύπρου εκτόξευσε την Κυριακή ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu ο Ακάρ είπε ότι «η Τουρκία θα συνεχίσει να προστατεύει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο».Ο πρώην αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων έκανε, κατά την ίδια πηγή, και αναφορά στη «γαλάζια πατρίδα» το δόγμα δηλαδή της Άγκυρας ότι δεν θα αφήνει κανέναν να κάνει οτιδήποτε στη θάλασσα χωρίς προηγουμένως να ερωτηθεί και να συμφωνήσει η ίδια.
Η δήλωση Ακάρ έρχεται σε συνέχεια δηλώσεων που έχει κάνει πριν από περίπου ένα μήνα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι «οι ενέργειες της Ελλάδας και της "Ελληνικής Κύπρου" στην περιοχή για υδρογονάνθρακες συνιστούν απειλή και κίνδυνο για την Τουρκία» υπογραμμίζοντας ότι οι κινήσεις τους που στοχεύουν στο να περιορίσουν την τουρκική επιρροή στην περιοχή είναι μάταιες.

«Η Τουρκία και η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου είναι αποφασισμένες να βάλουν σε σειρά αυτές τις χώρες που προσπαθούν να μας αποτρέψουν να κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων μας απορρέουν από το διεθνές δίκαο», είχε δηλώσει τότε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΣΧΟΛΙΑ (35)

Γαλάζια πατρίδα

έχει η Ελλάδα. Η πατρίδα και ο τόπος καταγωγής των Τούρκων είναι η Μογγολία.Η περιοχή που βρίσκονται οι Τούρκοι, είναι κόκκινη διότι είναι αιματοβαμμένη από τις σφαγές και τις γενοκτονίες που έκαναν οι Τούρκοι στους λαούς που ζούσαν εκεί. Αυτή η περιοχή, δεν είναι η πατρίδα των Τούρκων καταπατητών. Είναι πατρίδα των λαών που την έχασαν και την θέλουν πίσω.

Return to Avarga where you belong

Που είναι γραμμένο ; ότι το έθνος εισβολέας -παγκόσμιος πρωταθλητής εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας- πρέπει να απολαμβάνει μέχρι συντέλειας τα προϊόντα των εγκλημάτων του ; τα οποία διαρκώς επιζητεί να μεγιστοποιήσει. Γιατί να κατέχει παράνομα αρχαία εδάφη άλλων εθνών το βαρβαρότερο έθνος της γης 7.000 χλμ μακριά από την γενέτειρα του ; απειλώντας διαρκώς την τοπική, περιφερειακή & παγκόσμια ασφάλεια ; Ενώ θα μπορούσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η μεσογειακή ζώνη, από Αλεξανδρέττα μέχρι Σμύρνη & Άναμουρ μέχρι Ικόνιο, να περάσει σε άλλο καταλληλότερο δικαιούχο που πληροί κάθε κριτήριο καταλληλότητας ; ( διαθέτει αρχαία καταγωγή στην περιοχή, στερείται εδαφών, διάκειται αδελφικά έναντι ελλήνων & κυπρίων, επιδεικνύει πνεύμα συνεργασίας έναντι κάθε μετριοπαθούς ισλαμικής χώρας, και το κυριότερο σε αντίθεση με τον τρέχοντα παράνομο καταπατητή ΔΕΝ φιλοδοξεί να υποτάξει με το σπαθί ολόκληρο τον πλανήτη )

Ποιούς ακριβώς

εννοείς;

tt

Και καλά θα κάνετε , να υπερασπίσετε τα δικαιώματα σας , μέχρι εκεί που σας το επιτρέπουν οι διεθνείς νόμοι και κανόνες για την θάλασσα.

Α ναι;

Έλα ρε κ@λ#μεμέτη να πάρεις γαλάζια πατρίδα, έλα, το εύχομαι, να δεις τι θα πει 'η ταν η επι τας΄ στην πράξη, έλα να μας ξυπνήσεις απ' τον λήθαργο και να μας ξανακάνεις ένδοξους ήρωες! Κοτάς;

Α.Σ.Δ.

Όλες αυτές οι δηλώσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση. Και όταν θα μας επιτεθούν, για εσωτερική κατανάλωση θα είναι. Και όταν θα καταλάβουν κανένα μέρος, για εσωτερική κατανάλωση θα είναι. Γενικώς στην Τουρκία η εσωτερική κατανάλωση είναι ένα άθλημα πολύ προσοδοφόρο. Όσον αφορά τους δικούς μας, αυτοί φροντίζουν να κάνουν πράγματα που τρέφουν την εξωτερική κατανάλωση. Ο νοών νοείτω.

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ original

Εάν μας επιτεθούν θα βάλει ο ΛΟΥΛΗΣ τα στήθη του μπροστά

Είναι χάλια οι Τούρκοι

Σε κάποιες επαφές που έχω μου λένε ότι η οικονομία είναι χάλια .Σφραγιζουν ή αλλάζουν επιταγές δεν έχουν δουλειά ,είναι καταχρεωμένοι και καλυτερα να Κόβαν τα χέρια τους που ψήφισαν Ερτογάν. Γι αυτό τρελαίνεται ο Ερτογάν , για να ξεγελιούνται οι μπουνταλάδες οι Τούρκοι.

sensei γαμικουλας

Μεμετ μαμ-κακα και νανι αι σιχτιρ αμζ πιλαφ

Δ.

Εσωτερική κατανάλωση...

μακιςςς

η Ελλάδα δεν πρέπει να αγνοεί αυτές τις απειλές μόνο και μόνο επειδή έχει τις ΗΠΑ μπάρμπα στην κορόνη. Πρέπει να λαμβάνει τα μέτρα της και να απαντά συγκεκριμένα στους σχεδιασμούς της Τουρκίας. Με πράξεις όχι με λόγια.

@

Σαν τι πράξεις δηλαδή; Λάβε υπόψιν σου ότι τα χρήματα που χρειάζονται για εξοπλισμούς δόθηκαν σε αναδρομικά και επιδόματα. Πρότεινέ μας λοιπόν (κοστολογημένα) τι να κάνει η Ελλάδα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης