Brexit: To Βερολίνο λέει «nein» σε επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Xάικο Μάας, τάχθηκε στο ίδιο κύματος με τον πρόεδρο του Ευρωπαικού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ
Μίνα Αγγελίνη
Λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, η Γερμανία στέλνει ηχηρό μήνυμα στη Βρετανία ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για το Brexit.
Σε ομιλία του στη γερμανική ομοσπονδιακή βουλή, ο Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης υπουργός Εξωτερικών, Xάικο Μάας, τάχθηκε στο ίδιο κύματος με τον πρόεδρο του Ευρωπαικού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.
Όπως αναφέρει το γερμανικό δίκτυο «n-tv», ο Χάικο Μάας κατέστησε σαφές ότι δεν πρέπει να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση επί του παρόντος σχεδίου της συμφωνίας για το Brexit.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.