Τέξας: Είπε σε παιδιά ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης και... συνελήφθη

ljhfkjfg

O 31χρονος... αρνητής του Santa Ααρον Ουρμπάνσκι οδηγήθηκε στα κρατητήρια και αν τελικά καταδικαστεί απειλείται με ποινή κάθειρξης έως 6 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 2.000 δολαρίων

Στα κρατητήρια της κωμόπολης του Κλέμπουρν, στο Τέξας, κατέληξε ένας 31χρονος, ο οποίος... μαρτύρησε σε παιδιά ότι ο Αγιος Βασίλης δεν υπάρχει!

Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής, σε ένα πρωινό για τα παιδιά που είχε διοργανώσει η τοπική ενορία, παρουσία του... Αη Βασίλη.

Τη στιγμή που τα παιδιά φωτογραφίζονταν με τον άγιο των δώρων, στο προαύλιο της εκκλησίας εμφανίστηκαν τρία άτομα που κρατούσαν πλακάτ και άρχισαν να διαμαρτύρονται προς τους γονείς για τα ψέμματα που λένε στα παιδιά, περί του Αγιου Βασίλη.

«Δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης» έλεγαν και προς τα παιδιά, προκαλώντας την ενόχληση γονέων, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με το RT, ο ένας εκ των τριών διαδηλωτών παρέμεινε στο σημείο παρά τις εκκλήσεις αστυνομικών και τελικά συνελήφθη για καταπάτηση ιδιωτικού χώρου.

O 31χρονος... αρνητής του Santa Ααρον Ουρμπάνσκι οδηγήθηκε στα κρατητήρια και αν τελικά καταδικαστεί απειλείται με ποινή κάθειρξης έως 6 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 2.000 δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ch

Προς το τον,του Πρώτου Θέματος,καλή ημέρα με τον Ιησού Χριστό.Εκανα σχόλιο για την τιμωρία,για τον αγ.Βασιλη.Θα ήθελα να γράψω για την στάση της εκκλησίας για το θέμα των αγίων,αλλά επειδή φοβήθηκα ότι θα περνούσα από λογοκρισία,δεν τα έγραψα.Μεσα στον Λόγο του Θεού, αναφέρεται πως ο άνθρωπος γίνεται άγιος,όταν ακόμη είναι ζωντανός.Αν πράγματι είναι άγιος, αυτό ήτο γνωρίζει ο ίδιος ο Κύριος,ο οποίος ερευνα νεφρούς και καρδιας,και γνωρίζει τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου.Μετα δε τον θάνατο του ανθρώπου, γίνεται κρίσης για όλα όσα έπραξε ο άνθρωπος είτε καλά, είτε κακά.Οταν η εκκλησία κάνει έναν νεκρό άνθρωπο αγιο, είναι εκ του πονηρού.Και όπως γνωρίζουμε δυστυχώς πίσω από όλα αυτά είναι το Χρήμα.Ευχαριστω.

κρίμα, όχι χρήμα

Ω! Ω! Ω! σταμάτα να σπαταλάς ενέργεια και οξυγόνο Ω! Ω! Ω!

Ch

Το πρόβλημα ξεκινά από την στιγμή που η εκκλησία αποκτά κοσμικό φρόνημα.Αγιος γίνεται ο άνθρωπος όταν είναι ζωντανός.Αγιοι γίνεστε διότι εγώ είμαι Άγιος, λέει ο Θεός στους ανθρώπους.Ο απ.Παυλος στις επιστολές αρχίζει,Παύλος αποστολος Ιησού Χριστού δια θελήματος Θεού,ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΝΤΑΣ ΕΝ ΕΦΕΣΩ, συγνώμη για τα κεφάλαια.Μιλα σε ζωντανούς ανθρώπους και όχι σε νεκρούς,που τους έκαναν αγίους οι άνθρωποι.Αγιος είναι ο άνθρωπος,που έχει γνωρίσει με επίγνωση το θέλημα του Θεού, ζεί μέσα στον κόσμο, εργάζεται,κάνει οικογένειες, υπακούει στους νομούς της πολιτείας, φυσικά σε αυτούς που είναι σύμφωνοι με την Καινή Διαθήκη, πηγαίνει στρατιώτης, δίνει αίμα στους συνανθρώπους του,Αλλά δεν ακολουθεί το ρεύμα του κοσμικού συστήματος.Και ο απ.Πετρος, δίνει οδηγίες.Δια τούτο αναζωσθεντες τας οσφυας της διάνοιας σας,εγκρατευεσθε,και έχετε τελειαν ελπίδα εις την χάριν την ερχομενην εις εσάς όταν αποκαλυφθη ο Ιησούς Χριστός' ως τέκνα υπακοής,μη συμμορφουμενοι με τας προτερας επιθυμίας τας οποίας έχετε εν αγνοια υμων'αλλα καθώς είναι άγιος εκείνος, όστις σας εκάλεσεν,ούτω καί σεις γινεσθε άγιοι εν πάση διαγωγή'διοτι είναι γεγραμμενον,Άγιοι γινεσθε, διότι εγώ είμαι αγιος.ΠΕΤΡΟΥ Α'1:1316.Δεν υπάρχει αγιος Βασίλειος,με την έννοια την σημερινή.Τα παιδιά έχουν ευαίσθητη ψυχή,και πρέπει πάντοτε με ωραία διδασκαλία,να τους λέμε όλες της αλήθειες της ζωής αυτής.

ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΣ

Ρε τον Καρανίκα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

anteto

Σαρώνει και φέτος o δικός μας Γιάννης. Βέβαια ο σταρ του NBA, εδώ και λίγους μήνες έχει βρεί τη δική του… ανεβάστρα. Αυτή που καθημερινά του ανεβάζει την αυτοπεπίθυση αλλά συνάμα και τον χαλαρώνει…