Η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτει τον χριστουγεννιάτικο Λευκό Οίκο - Φωτογραφίες

Η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτει τον χριστουγεννιάτικο Λευκό Οίκο - Φωτογραφίες

Σε μία από τις φωτογραφίες ένας εθελοντής τοποθετεί χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στην πόρτα, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία μία γυναίκα από το προσωπικό στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

melania
Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις ένα μήνα και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ θέλει να είναι σίγουρη ότι όλα στον Λευκό Οίκο βρίσκονται στην εντέλεια για να τα υποδεχθεί.

Το Σάββατο η Μελάνια ανέβασε το Twitter φωτογραφίες από τους εορταστικούς στολισμούς.  

Το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού δείχνει τη Μελάνια Τραμπ ντυμένη με μαύρα ρούχα να βαδίζει σε ένα διάδρομο ανάμεσα σε κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα κωνικού σχήματος, να αγγίζει διάφορα στολίδια, μινιατούρες αξιοθέατων των ΗΠΑ και να κοιτάζει μπλε και χρυσά δέντρα.

Ένα άλλο δέντρο που προσελκύει την προσοχή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ είναι κόκκινου χρώματος και έχει γυάλινες μπάλες ποδοσφαίρου και skateboards, στολίδια που φέρουν το σύνθημα εκστρατείας της Μελάνια Τραμπ για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού "Be Best", καθώς και στεφάνι από ξυσμένα μολύβια "Be Best".

Η Μελάνια Τραμπ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το βίντεο και φωτογραφίες από τον φωταγωγημένο, στολισμένο Λευκό Οίκο.

Κλείσιμο
«Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές από όλες τις ΗΠΑ, που εργάζονται σκληρά για τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου. Ανυπομονώ να τη δω ολοκληρωμένη», έγραψε στο tweet της το βράδυ του Σαββάτου η Μελάνια Τραμπ, προσθέτοντας το hashtag #ChristmasAtTheWhiteHouse.

Χρήστες του twitter ήδη σχολιάζουν ότι το θέμα του φετινού στολισμού δεν θυμίζει το περσινό ψυχρό τα «νεκρά κλαδιά και άγονα τοπία» που κάποιοι είχαν συγκρίνει με σκηνικά των ταινιών "The Nightmare Before Christmas" και "The Shining".

Την περασμένη Δευτέρα το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ παρέλαβαν το χριστουγεννιάτικο έλατο του Λευκού Οίκου που θα εκτίθεται στο Blue Room.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης