Γερμανία: 18χρονος πήρε το δίπλωμα οδήγησης και 49 λεπτά μετά... του το πήρε η αστυνομία

Γερμανία: 18χρονος πήρε το δίπλωμα οδήγησης και 49 λεπτά μετά... του το πήρε η αστυνομία

Ένώ έπρεπε να οδηγεί με ταχύτητα που να μην ξεπερνά τα 50χλμ,  ο νεαρός πάτησε το γκάζι με το ταχύμετρο να δείχνει 95 χλμ

driver
Mε τη χαρά έμεινε ένας 18χρονος Γερμανός που απέκτησε δίπλωμα οδήγησης. Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις αλλά 49 λεπτά αφότου ήταν και με τη...βούλα οδηγός, του το πήρε η αστυνομία.

Το ραντάρ πρόδωσε τον 18χρονο ο οποίος οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα σε μία συγκεκριμένη περιοχή της πόλης Χέμερ της Γερμανίας. Έπρεπε να οδηγεί με ταχύτητα που να μην ξεπερνά τα 50χλμ/ώρα, ωστόσο ο νεαρός πάτησε το γκάζι με το ταχύμετρο να δείχνει 95 χλμ/ώρα.

"Ορισμένα πράγματα διαρκούν για πάντα , ενώ άλλα όχι πάνω από μια ώρα", ανέφερε η γερμανική αστυνομία σε γραπτή δήλωσή της.

Ο νεαρός είχε τέσσερις φίλους στο αυτοκίνητο μαζί του, δήλωσε η περιφερειακή αστυνομία του Märkischer Kreis επισημαίνοντας ότι πιθανότατα προσπαθούσε να τους εντυπωσιάσει με τις οδηγικές του ικανότητες.

Κλείσιμο
Η τιμωρία του 18χρονου Γερμανού ήταν η ακόλουθη: επί ένα μήνα δεν θα έχει δίπλωμα οδήγησης, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 200 ευρώ και του αφαιρέθηκαν δύο πόντοι από το point system.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης