Υπουργός Μεταφορών Τουρκίας: Το 2019 ξεκινούν τα έργα για το κανάλι της Κωνσταντινούπολης

3-8

Η διώρυγα της Κωνσταντινούπολης, ή όπως την ονομάζουν οι Τούρκοι “Kanal İstanbul” θα ενώσει τη Θάλασσα του Μαρμαρά με τη Μαύρη Θάλασσα

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα ότι μέσα στο 2019 ξεκινάει ακόμη ένα από τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ερντογάν. Η διώρυγα της Κωνσταντινούπολης.

Η διώρυγα της Κωνσταντινούπολης, ή όπως την ονομάζουν οι Τούρκοι “Kanal İstanbul” θα ενώσει τη Θάλασσα του Μαρμαρά με τη Μαύρη Θάλασσα.

Δεν θα πρέπει να καθυστερήσουν οι εργασίες και να περιμένουμε ως το 2020 είπε ο Τζαχίτ Τουρχάν. Η διώρυγα με βάση τον αρχικό σχεδιασμό θα έχει ολοκληρωθεί ως το 2023 και θα έχει μήκος 45 χιλιόμετρα. Οι Τούρκοι υπολογίζουν ότι θα μπορεί να εξυπηρετεί 160 πλοία την ημέρα, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να διέρχονται από 10 γέφυρες που θα κατασκευαστούν σε όλο το μήκος της.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dna

Η θεραπεία εγκρίθηκε για παιδιά κάτω των δύο ετών με SMA, συμπεριλαμβανομένων όσων δεν έχουν ακόμη εκδηλώσει συμπτώματα, αλλά έχει γίνει η διάγνωση στο DNA τους - Η θεραπεία χορηγείται μια φορά και διορθώνει τη γενετική βλάβη του ασθενούς

3