Μέι: «Όχι» σε δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit - Θα πάω τη συμφωνία μέχρι τέλους

may153

Μετά από μία θυελλώδη μέρα στο κοινοβούλιο και μπαράζ παραιτήσεων μελών της κυβέρνησης, η Τερέζα Μέι, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και υποστήριξε ότι η συμφωνία για το Brexit διασφαλίζει τον βρετανικό λαό

Βέβαιη ότι η συμφωνία της Βρετανίας με την ΕΕ διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του βρετανικού λαού, εμφανίστηκε η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Τερέζα Μέι, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους στην Ντάουνινγκ Στριτ. 

Η Μέι διεμήνυσε ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα, ούτε αναστροφή του Brexit, καθώς θα πρέπει η ψήφος των πολιτών στο δημοψήφισμα να γίνει σεβαστή, ενώ υπεραμύνθηκε της συμφωνίας, υποστηρίζοντας ότι διασφαλίζει τις προτεραιότητες και αυτά που είναι σημαντικά για τους Βρετανούς. 

«Είμαι έτοιμη να προστατεύσω τα πράγματα που είναι σημαντικά για εμάς», ανέφερε η Τερέζα Μέι, προσθέτοντας ότι το Brexit δεν είναι εύκολη διαδικασία κι ότι χρειάζονται θυσίες.

«Η προσέγγισή μου από την αρχή ήταν να βάλω πρώτα το δημόσιο συμφέρον. Όχι το κομματικό και σίγουρα όχι το προσωπικό» τόνισε η Μέι, ενώ λίγο νωρίτερα είχε πει ότι η θέση του πρωθυπουργού αποτελεί μεν μεγάλη τιμή, ωστόσο έχει βαριά καθήκοντα.

«Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από την αρχή, μετά από 40 χρόνια», ανέφερε για τις διαδικασίες στις Βρυξέλλες, εξηγώντας ότι η αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ αγγίζει σχεδόν κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής και της ασφάλειας των πολιτών.

Αναφερόμενη στην ανταρσία που αντιμετωπίζει στο κόμμα της, αλλά και στην πιθανότητα διαίρεσης, η Τερέζα Μέι επισήμανε με νόημα ότι ο βρετανικός λαός στήριξε την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ. Ως εκ τούτου, σε αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν και οι βουλευτές, που καλούνται να διασφαλίσουν ότι θα πρέπει «μα φύγουμε με τρόπο που είναι καλό για το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι βουλευτές του κόμματος θα δουν τη συμφωνία και θα αναγνωρίσουν τη σημασία της, που είναι να προστατεύσουν τα συμφέροντα του βρετανικού λαού».

«Αν δεν προχωρήσουμε με τη συμφωνία, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις συνέπειες»

Στέλνοντας ένα μήνυμα στους βουλευτές και κυρίως σε αυτούς που προέρχονται από το κόμμα της, η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας εξέφρασε κατανόηση για τη δυσαρέσκεια κάποιων με τους συμβιβασμούς. Όμως, υποστήριξε ότι η συμφωνία πρώτον εφαρμόζει την ψήφο των πολιτών και είναι προς το εθνικό συμφέρον, που θα εξασφαλιστεί «μόνο εάν ενωθούμε πίσω από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε χθες στο υπουργικό συμβούλιο».

Σε αυτό το πλαίσιο, απηύθυνε προειδοποίηση ότι τυχόν απόρριψη της συμφωνίας θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες συνέπειες και αβεβαιότητες.

«Εάν δεν προχωρήσουμε με τη συμφωνία, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν, διεμήνυσε, προειδοποιώντας ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα υπάρξει πορεία βαθιάς και σοβαρής αβεβαιότητας.

Ερωτηθείσα για το εάν θα παραμείνει πρωθυπουργός, εφόσον κερδίσει τη διαδικασία πρότασης μομφής στη βουλή, η Τερέζα Μέι υπογράμμισε: «Ηγεσία σημαίνει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις, όχι τις εύκολες αποφάσεις».

«Όχι σε αναστροφή του Brexit και σε δεύτερο δημοψήφισμα»

Η Μέι απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να μην υπάρξει Brexit, καθώς όπως είπε, είναι καθήκον των πολιτικών να σεβαστούν την ψήφου του βρετανικού λαού στο δημοψήφισμα. Ως εκ τούτου, η αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ είναι δεδομένο ότι θα γίνει στις 29 Μαρτίου 2019.

Επίσης, απέρριψε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου δημοψηφίσματος, καθώς θα πρέπει να τηρηθεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.Ποιες ήταν οι προτεραιότητες της Βρετανίας στη διαπραγμάτευση 

Η Μέι έθεσε τις προτεραιότητές της στη διαπραγμάτευση, που διαμορφώθηκαν μέσα από την ψήφο του βρετανικού λαού για αποχώρηση από την ΕΕ. «Πλήρης έλεγχος των συνόρων μας, θέτοντας τέλος στην ελεύθερη κυκλοφορία ανθρώπων. Πλήρη έλεγχο των χρημάτων μας, ώστε μόνοι μας να αποφασίζουμε πώς να τα ξοδέψουμε σε προτεραιότητες όπως το εθνικό σύστημα υγείας (NHS). Πλήρη έλεγχο των νόμων μας με τον τερματισμό της δικαιοδοσίας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έξοδο από την κοινή γεωργική πολιτική και την κοινή αλιευτική πολιτική για πάντα. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της συμφωνίας», ανέφερε.

Σύμφωνα με την Μέι, η ελεύθερη κυκλοφορία ολοκληρώθηκε, η τεράστιες ετήσιες πληρωμές σταμάτησαν, η δικαιοδοσία του ευρωπαϊκού δικαστηρίου τελείωσε, η Βρετανία είναι έξω από την κοινή αγροτική πολιτική, έξω από την κοινή αλιευτική πολιτική, δηλαδή «είναι ένα Brexit που ανταποκρίνεται στις προτεραιότητες του βρετανικού λαού».


«Λυπάμαι που κάποιοι υπουργοί διάλεξαν να φύγουν» 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μπαράζ παραιτήσεων υπουργών από την κυβέρνηση.

«Λυπάμαι που ορισμένοι υπουργοί διάλεξαν να φύγουν από την κυβέρνηση και τους ευχαριστώ για τις υπηρεσίες τους», ανέφερε περιεκτικά.

Η Μέι παραδέχθηκε ότι η συμφωνία με τις Βρυξέλλες δεν ήταν σε όλα τα σημεία αυτή που θα ήθελε. «Είμαι έτοιμη να προστατεύσω αυτά που είναι σημαντικά για εμάς. Να εξασφαλίσω δουλειές και φαγητό στο τραπέζι των οικογενειών, υποστήριξε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι υπάρχουν κάποιες δύσκολες και μερικές άβολες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν και πρέπει να υπάρξουν συμβιβασμοί, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.brexit_ds10

ΣΧΟΛΙΑ (25)

Εθνικιστής

Η Ευρώπη των εθνών πανηγυρίζει σήμερα. Η επανένωση του Ιρλανδικού έθνους, η ανεξαρτησία του Σκωτσέζικου έθνους και η επανένωση τους με τη μητέρα Ευρώπη, πλησιάζουν με γοργά βήματα. Η Αγγλική κατοχή μετράει μήνες

Ότι στο νέο δημοψήφισμα!!!

Επειδή η πιθανότητα για νέο δημοψήφισμα αυξάνεται διαρκώς, η ΕΕ οφείλει να ξεκαθαρίσει στους καημένους ότι δεν υπάρχει επιστροφή και να τους κόψει τις ελπίδες. Είμαστε όλοι πολύ καλύτερα χωρίς τους Βρετανούς στην ΕΕ, Η Βρετανία θα επιστρέψει στην ΕΕ σε κομμάτια,πρώτα η Β Ιρλανδία, μετά η Σκωτία και για την Αγγλία βλέπουμε...

Έφη

Δεν πρόκειται να χάσει την πρόταση μομφής γιατί κανέανς δεν είναι τρελλός να θέλει να γίνει πρωθυπουργός στην Βρετανία αυτήντη στιγμή. Το σχέδιο της είναι ταπεινωτικό για την ΜΒ. Οι τράπεζες φεύγουν από το Σίτυ για Γερμανία.

Λογική συνέπεια

Τα λεφτά ήδη φεύγουν για σοβαρές και παγκοσμιοποιημένες οικονομίες, σιγά μην μένουν σε αυτές που ονειρεύονται να γίνουν κομμουνιστική Αλβανία του Χότζα ή Βενεζουελα του Μαδουρο. Οι αφελείς, οι αγράμματοι, οι ευάλωτοι στην κολακεία και οι συνωμοσιολόγοι ψηφοφόροι σε Αγγλία, Ελλάδα κι Ιταλία που ενημέρωνονται από τις σαχλαμάρες των social media οφείλουν να ακούν περισσότερο στο μέλλον τη γνώμη των πιο μορφωμένων και των πιο άξιων. Όλα όσα τραβάνε αυτές οι τρεις χώρες που ταλανίζονται από αστάθεια, κυβερνητική ανικανότητα, ερασιτεχνισμό, απομόνωση, ακριβό δανεισμό και αχαλίνωτη δημαγωγία των κυβερνώντων τους οφείλονται στους ψηφοφόρους τους. Πρέπει να μορφωθούν και να μην ακούνε στο μέλλον τις ψευτιές της αριστεράς κι ακροδεξιάς, έστω κι αν αυτές ακούγονται (στους αγράμματους και μόνο) γοητευτικές κι ευκολοχώνευτες. Οι καταθέτες κι οι επενδυτές των χωρών τρομαζουν εύκολα και, φυσικά, μεταφέρουν τα λεφτά τους σε σοβαρές χώρες με ποιοτικούς θεσμούς, αξιοπιστία και σταθερότητα. Και προπάντων, σε τελική ανάλυση, σε φιλελεύθερες χώρες με σοβαρούς, λογικούς και πραγματικά μορφωμένους ψηφοφόρους.

@

Ευρωλιγούρηδες, θα το πιείτε το ποτήρι της επερχόμενης διάλυσης της "συμμορίας των Βρυξελλών" μέχρι τέλους. Σε κάποιες Χώρες (και όχι φαντάσματα) το Όχι σημαίνει όχι!

Χαχαχα

Βασικά αυτός που θα διαλυθεί, και μάλιστα σύντομα, είναι η Μ Βρετανία, αφού η Β Ιρλανδία πήρε το δρόμο της και η Σκωτία ετοιμάζεται. Άντε γεια

Nikol

Καλα, αυτη λεει θα την παει μεχρι το τελος. Δικη της ειναι, αυτο ελλειπε. Το ζητημα ομως ειναι αν θα την πανε και οι αλλοι 639 βουλευτες. Που δεν φαινεται πιθανο. Και αν οντως δεν? Καλη τυχη Βρετανια.

Αν οντως δεν..

..θα παει για δευτερο δημοψηφισμα ,μονο μη σου φανει παραξενο αν κερδισει παλι το Μπρεξιτ .Γιατι στην Αγγλια εκτος απο αυτους που φωναζουν stop Βrexit ειναι και ολοι οι υπολοιποι που περιμενουν να γινει αυτο που ψηφισαν .Για τις δημοσκοπησεις του Σωρρος δε μπαινω στη διαδικασια να σχολιασω .

Ισωs επειδη,

δημοσκοπησειs του Σωρροs υπαρxουν μονο στο μυαλο σου και στο μυαλο οσων πιστευουν σε θεωριεs συνωμοσιαs και πωs αξιζει να διαλυσουν οση προοδο εγινε μετα τον Β Παγκοσμιο πολεμο και να μεινει η xωρα τουs xωριs φαρμακα και τροφιμα μονο και μονο για να ικανοποιησουν τιs τοξικεs, ακραιεs και φανατικα εθνικιστικεs τουs ιδεολογιεs που στο μυαλο τουs τιs θεωρουν πατριωτικεs. Δεν πανε να πεθανουν, οι γεροι, οι αρρωστοι και τα παιδια προκειμενου εμειs να κανουμε το κεφι μα s. Στην Αγγλια οι επιxειρηματιεs εδω και μηνεs αποθηκευουν απο τροφιμα μακραs διαρκειαs μεxρι και εισαγωμενα ασθενοφορα σε περιπτωση που δεv υπαρξει συνφωvια για να τα βγαλουν περα οταν οι ουρεs των φορτηγων δε θα εxουν τελειωμο με τη γραφειοκρατια και παρολα αυτα καποιοi ανεγκεφαλοι ακομα νομιζουν πωs το να μην υπαρξει συμφωνια ειναι καλυτερο απο τη συγκεκριμενη επειδη λεει πληγωνεται η περηφανεια τουs. Ακομα πιστευουν πωs Αυστραλια, Κινα Ινδια κλπ σμπρ σμπρωxvονται xvονται στην ουρα για να κανουν εμπορικεs συμφανιεs τοus. Γι αυτο η Μει παραηταν απελπισμενη για μια οποιαδηποτε συμφωνια. Και οπωs πανε τα πραγματα, η ολη υποθεση θα εxει μονο ενα τελοs και οxι αυτο που ηθελε ο Farage και οι υποστηρικτεs του. Το αποτελεσμα του δημοψηφισματοs βασιστηκε σε ψευτικεs υποσxεσειs για επιπλεον λεφτα στο NHS κλπ. Η ιδεα και μονο οτι οxι μονο αυτα δε θα υλοποηθουν αλλα θε ειναι πολυ xειροτερα απο ο,τι οταν ηταν θα εxει διαφορετικη επιδραση στον μεσο ψηφοφορο. Οι νεωτεροι ψηφοφοροι θελουν να μεινουν στην Ε.Ε. και πολλοι απο αυτουs που ψηφισαν στo προηγουμενο εχουν πεθανει και θα ειναι τα παιδια τουs και τα εγγονια τουs που θα υποστουν τιs συνεπεiεs οxι μονο τηs κακη οικονομικηs καταστασηs αλλα και του κινδυνου να επαναληφθουν παλιοτερεs φασαριεs λογω συνορων στην Ιρλανδια αν δε γινει αποδεxτη μια λυση. Και απο την αλλη μερια, o Λαφαζανηs νο 2 Κορμπυν περιμενει πωs και πωs να βγουνε εντελωs απο την Ε.Ε. για να μην τον περιοριζουν οι ενoxλητικοι τηs κανονεs και να μπoρει να επιβαλλει τον σοσιαλιστικο (για την ακριβεια σταλινιστικο) του παραδεισο.

Dok

Όταν ο λαός ψηφίζει ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ. Τέλος οι μαγκιές.

Γιώργος 45

Να υποθέσω ότι δεν έχεις καταλάβει ότι ο λαός κατάλαβε τι μακακία έκανε και τώρα ζητά την ευκαιρία να τη ν διορθώσει;;;;;

Dok

Να υποθέσω ότι σαν μεγάλα παιδιά που είμαστε (45) πρέπει να προσέχουμε τι ψηφίζουμε;

Ευρωλαγνος

Θα δείτε τι έχει να γίνει με τη συμορία των Βρυξελλών.Ευρωλάγνοι ετοιμαστείτε.....

..

Ναι, θα μοιραστούν τα λάφυρα της Αγγλίας και θα κάνουν τους λαούς τους πλουσιότερους και τους Άγγλους φτωχότερους

Spy

Ετσι "παίζεται" αυτό τό παιχνίδι ηλι Θείτσα May.. Αλλά πού νά γνωρίζεις εσύ τήν Ελληνική ρήση ότι: υπογραφή καί..δημοψήφισμα, δέν μπαίνουν οπουδήποτε. Υγ.. σέ καμιά δημοκρατία τού κόσμου, δέν θά έπρεπε νά ισχύει ένα αποτέλεσμα δημοψηφίσματος τής τάξης τού (περίπου) 49% - 51%, όταν αυτό καθορίζει οριστικά τό μέλλον μιάς χώρας. Τό μέλλον τών επόμενων γενεών. Αποδεκτό μόνο αυτό τών 2/3 τουλάχιστον..

Philippos

Εισαι δηθεν δημοκρατης. Γιατι δεν γραφεις και 3/4 ?

Leon Degrelle

Προς Μετανάστης στο Η.Β. επειδή η απάντηση δεν λειτουργεί είμαι αναγκασμένος να σου γράψω ολόκληρο γράμμα. Λοιπόν.... Σύντομα δεν θα είσαι μετανάστης! Διότι σε περιμένει απέλαση πίσω στην Ελλάδα όπως καταλαβαίνεις! Η Theresa, May Exit αύριο. Τι νομίζεις ότι κέρδισε ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης;; Ή ότι η Βρετανία είναι μεταπολιτευτική κομμουνιστική τυραννία για να βαφτίζει τα ΌΧΙ σε ΝΑΙ; Σύντομα η ΕΕ τελείωσε.

Οπωs βλεπειs,

η Ε.Ε. εxει το πανω xερι στιs διαπργαγματευσειs και κοινωs εxει γονατισει την Μει η οποια γνωριζει πολυ καλα πωs οι υποσxεσειs του 2016 ηταν μονο για εσωτερικη καταναλωση και πωs τουs περιμενουν δυσκολεs ωρεs αν ακουσουν τον καθε Boris Johnson και φυγουν με NO DEAL. Και επειδη ζειs ακομα στην αγαπημενη σου δυστοπια οποu θα εxει διαλυθει και η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και θα πολεμαμε καθε 5-6 xρονια (αν δεv μαs εxει κανει αποικια του ο Ερντογαν ο οποιο θα κανει εφοδο με την πρωτη ευκαιρια). ειναι απλο τo τι συμβαινει: η Μει την παει σιγα σιγα την κωλοτουμπα. Θα προτιμουσε να ξανακανει δημοψηφισμα αλλα παρολο που οι στατιστικεs δειxνουν πωs τo ΝΑΙ θα επικρατησει αυτη τη φορα, δε θελει να το ρισκαρει . Γνωριζει πωs το πληγμα στην οικονομια τηs xωρα τηs θα ειναι τεραστιo xωριs εστω και καποια απο τα πλεονεκτηματα του να ειναι στην Ε.Ε.Τα ζωντοβολα oi Brexiteers τωρα παραδεxονται το ενα μετα το αλλο οπωs π.x. o Dominic Raab πωs δεν ειxε συνειδητοποιησει ποσο σημαντικο ειναι ο συνδεσμοs Ντοβερ-Καλαι για το εμποριο, o Farage πωs τελικα δεν θα περισσευουν εκεινα τα 350 εκατομμυρια γiα το NHS & o Rees-Mogg πωs θα xρειαστουν 50 xρονια για να δουνε τα υποτιθεμενα πλεονεκτηματα του Brexit (και τι βολικο γι αυτον που δε θα ζει σε 50 xρονια για να τον αρxισιουν στιs κλωτσιεs ). H υποτιθεμενη αφελεια τουs δε διαφερει και πολυ απο τιs αυταπατεs του Τσιπρα και τηs συριζοπαρεαs του. Οποτε κανε ενα κρυο ντουz και προσπαθησε να μην αφριζειs οσο σκεφτεσαι πωs ο,τι και να γινει, η Ε.Ε. θα ειναι η μονη κερδισμενη τηs υποθεσηs. Αν δε σου αρεσουν τα ανθρωπινα δικαιωματα που προσφερει, τραβα στη Β. Kορεα να γεuτειs ελευθερια. Ισωs προτιμαs κατι πιο ακροδεξιο αλλα δεν υπαρxεi διαθεσιμο και εξαλλου ακρoδεξια και ακροαριστερα ειναι δυο οψειs του ιδιου νομισματos. Κριμα που δεν εκτιμαs αυτο που εxειs τη στιγμη που αλλοι σκοτωνονται για να μπουνε στη Ε.Ε. & προτιμαs να δειs να γινονται θρυψαλλα ολοι οι θεσμοι xαρη στιου οποιουs εσυ, τα παιδια σου και τα εγγονια σου δε θα xρειαστει να πολεμησετε στα xιονια οπωs οι παππουδεs μαs που πολεμησαν ακροδεξιουs και ακροαριστερουs και δεν κινδυνευετε να πεθανετε aπο πειvα και απο ελλειψη φαρμακων. Κανε καποια στιγμη την αυτοκριτικη σου και σκεψου τι αξιζει περισσοτερο. Τα πλεονεκτηματα του να εισαι στην Ε.Ε. με καποιεs υποxρεωσειs η μηπωs να εισαi εκτοs και εσυ και τα παιδια σου να γινετε τα xανουμακια του Ερντoγαν (και οxι, μην ελπιζειs, τα παιδια σου δε θα εxουν δυναμη να σηκωσουν οπλο οταν θα ψωμολυσανε).

Μαs συγκινειs

Και παρολο που εκτιμουμε τιs ευγενικεs σου σκεψειs για εμαs τουs μεταναστεs στο Η.Β, να σε ενημερωσω πωs τα δικαιωματα μαs ειναι εξασφαλισμενa ωs μεροs τηs συμφωνιαs για να εxουν οι πολιτεs του Η.Β αναλογα δικαιωματα αν ζουνε σε xωρεs τηs Ε.Ε. και οσοι απο εμαs ζουμε πανω απο 5 xρονια στο Η.Β εxουμε permanent residence (σιγα μη δουλευαμε στην Eλλαδα για να πληρωνουμε τον καθε Καρανικα για να κοπροσκυλιαζει). Η Μει ειxε γραψει ενα γραμμα στο Evening Standard και παρακαλουσε του μεταναστεs απο την Ε.Ε. να μη φυγουν μια και μεγαλο μεροs τηs οικονομιαs τηs xωραs βασιζεται σε αυτουs (π.x. για το NHS). Οποτε πιεs το ξυδακι σου και μην περιμενειs να δειs μαζικεs απελασειs, τσαμπα θα περιμενειs. Το Brexit δε θα γινει νωριτερα απο το Δεκεμβpιο του 2020 λογω μεταβατικηs περιοδου και ΑΝ γινει καν. Και το οτι μπερδευειs τηv Ε.Ε. με κομμουνιστικη τυρρaνια δειxνει πωs δεν ξερειs που παν τα 4. Ισωs ενημερωνεσαι απο τον Κασιδιαρη και μπερδευειs τον Κομμουνισμο με τον φιλελευθερισμο . Κριμα που θα φαs την Ε.Ε στην μαπα για οσο ζειs (και ευτυxωs για ολουs του υπολοιπουs.). Eκτοs αν μαs κανειs τη xαρη και παs σε κανενα ερημονησι με ομοιδεατεs σου να κανετε την ουτοπια που ονειρευεσαι πραγματικοτητα (αρκει να την κρατησειs μακρια μαs). Και απολαυσε τον Σαλβινι για οσο ακομα προλαβαινειs να δειs την παρασταση του, κι αυτοs αρxιζει να μαζευεται. Και αυτο το συντομα η Ε.Ε τελειωσε που ισxυριζεσαι, το εxειs πει xιλιαδεs φορεs xρονια τωρα και οπωs βλεπειs, δεν συμβαινει. Aν δε βαριεσαι να περιμενει 5 δισεκατομμυρια xρονια που θα σβησει ο ηλιοs, ισωs δειs και το τελοs τηs Ε.Ε. Γιa τηv ωρα τα παει εξαιρετικα καλα.

Πεοστεκουμενος Ελλην

2 δυνάμεις ενάντια στην ΕΕ:Russia &usa. Προπαγάνδα για brexit. Brexit εύκολη και πιασιαρικη λέξη αλλά κανένας δεν ξεκαθάρισε τι σημαίνει ....μέχρι τώρα κωλοτουμπες.Brexit δεν θα γίνει και η απριλ παραιτηται.....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kristof-kastane-ena

Με την εγωπάθεια του Κριστόφ Καστανέ τα έβαλαν οι Γάλλοι, που δεν δίστασε να φωτογραφηθεί  εκλεπτυσμένα μέσα στην καμμένη Νοτρ Νταμ και να ποστάρει την φωτογραφία στο Twitter

vraxos_seismos_taiwan

Η στιγμή του ισχυρού σεισμού στην Ταϊβάν σε βίντεο και φωτογραφίες  - Οδηγός γλιτώνει από βέβαιο θάνατο, όταν ένας βράχος πέφτει με ορμή στο οδόστρωμα -  Τραυματίστηκαν τουρίστες