69χρονος Ολλανδός ζητά να αλλάξει την ημερομηνία γέννησής του για να κάνει καλύτερο ηλεκτρονικό «καμάκι»

foto-ollands1

Στα επιχειρήματά του έβαλε, επίσης και το... συνταξιοδοτικό υποστηρίζοντας ότι αν εμφανίζεται 20 χρόνια νεώτερος τότε θα σταματήσει να λαμβάνει τη σύνταξή του μέχρι να φτάσει ξανά το όριο συνταξιοδότησης

Μια διαφορετική νομική διαδικασία έχει ξεκινήσει ένας 69χρονος Ολλανδός καθώς προσπαθεί να αλλάξει την ημερομηνία γέννησής του προκειμένου να μπορεί να κάνει καλύτερο ηλεκτρονικό «καμάκι» μέσω της πλατφόρμας Tinder.

Στόχος του Emile Ratelband είναι η ημερομηνία γέννησής του να «έρθει» 20 χρόνια αργότερα γιατί, όπως λέει, οι γιατροί του έχουν πει ότι έχει το σώμα ενός 45χρονου.

Το επιχείρημα του 65χρονου είναι ότι αφού οι τρανσέξουαλ μπορούν να κάνουν αλλαγή φύλου και αυτή να αποτυπωθεί στα δημόσια έγγραφα, το ίδιο δικαίωμα πρέπει να έχει και ο ίδιος.

Η...πρωτότυπη δίκη διεξάγεται σε δικαστήριο της πολης Άρνμεν στην ανατολική Ολλανδία.

Ο Ratelband γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1949 αλλά υποστηρίζει οτι νιώθει 20 χρόνια νεώτερος και γι' αυτό θέλει σε όλα τα δημόσια έγγραφα η ημερομηνία γέννησής του να γίνει 11 Μαρτίου 1969.

«Έκανα πρόσφατα τσεκ-απ και έδειξε ότι η βιολογική ηλικία μου είναι 45 ετών. Αν είμαι 69 ετών έχω περιορισμούς. Αν είμαι 49 μπορώ να αγοράσω καινούργιο σπίτι, να οδηγήσω καλύτερο αυτοκίνητο, να πάρω περισσότερες απαντήσεις στο Tinder» υποστηρίζει ο 65χρονος.

Στα επιχειρήματά του έβαλε, επίσης και το... συνταξιοδοτικό υποστηρίζοντας ότι αν εμφανίζεται 20 χρόνια νεώτερος τότε θα σταματήσει να λαμβάνει τη σύνταξή του μέχρι να φτάσει ξανά το όριο συνταξιοδότησης.

Ο δικαστής, η απόφασή του οποίου αναμένεται σε τέσσερις εβδομάδες, αν και δήλωσε τη συμπάθειά του στον 65χρονο εντούτοις επισήμανε τα πρακτικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν αν όλοι αρχίζουν να «σβήνουν» κομμάτια της ζωής τους.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΣ

Βρε τον Καρανίκα....

Τακης

Ασε ρε πορνογερε , μεσα σου νιωθεις νεος , απεξω ομως ?? Που θες να αλλαξεις ημερομηνια γεννησης για να ριχνεις γυναικες.

456

Καλά τα λέει ο μπάρμπας. Από την ώρα που δικαιούσαι να αλλάξεις το φύλο, να δικαιούσαι να αλλάξεις τα πάντα. Η γάτα μου πλέον είναι καθαρόαιμο πιτμπουλ

@

Χα χα χα τέλειο σχόλιο!

ΜΙΑΖΗ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ

ΣΕΡ.... ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ........

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης