Μωρό που γεννήθηκε με το παρασιτικό του δίδυμο σώθηκε από γιατρούς στην Ινδία

moro1

Η επέμβαση χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικά δύσκολη καθώς τα δίδυμα μοιράζοντας και ορισμένα ζωτικά όργανα

Ένα κοριτσάκι επτά μηνών που γεννήθηκε με το παρασιτικό του δίδυμο χειρουργήθηκε με επιτυχία σε νοσκομείο της Ινδίας, σε μια επέμβαση που ξεπέρασε τις 2,5 ώρες.

Το παιδί γεννήθηκε με το δίδυμό του, το οποίο δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως και προκαλούσε προβλήτα στο επιζών δίδυμο. Οι χειρουργοί του νοσοκομείου Tura στην Ινδία κατάφεραν να χωρίσουν τα τέσσερα επιπλέον άκρα που είχαν ενσωματωθεί στον κορμό του επτάμηνου κοριτσιού.

Η επέμβαση χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικά δύσκολη καθώς τα δίδυμα μοιράζοντας και ορισμένα ζωτικά όργανα.


ΣΧΟΛΙΑ

Λεμονίτα

Αυτά δεν πρέπει να έρχονται στην ζωή. Διακοπή της κύησης στον τρίτο μήνα. Και όποιος διαφωνεί να του το πάνε να το μεγαλώσει ο ίδιος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

leroux

Η ιστορία της ζωής του Πολ Λε Ρου, του προγραμματιστή που ονειρευόταν να στήσει ένα ηλεκτρονικό superstore με όπλα, ναρκωτικά και μαφιόζικες υπηρεσίες, και κάποτε έβγαζε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως, θυμίζει σενάριο του Χόλιγουντ... και ίσως σύντομα τη δούμε εκεί

usa_tramp

Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για «νίκη 100%» επί του Ισλαμικού Κράτους -  «Κάνουμε τόσα πολλά και ξοδεύουμε τόσα πολλά. Ήρθε η ώρα οι άλλοι να ανεβάσουν ταχύτητα» έγραψε στο Twitter

6