Νέο βίντεο από το Boeing που συνετρίβη στην Ινδονησία - Μόνο 4 από τους 189 επιβαίνοντες έχουν ταυτοποιηθεί

foto-ind-1

Οι δύτες που συμμετέχουν στην έρευνα εκτιμούν ότι εντόπισαν το βασικό τμήμα της ατράκτου του Boeing ενώ υποστηρίζουν ότι λαμβάνουν σήμα από το «μαύρο κουτί» που καταγράφει τις συνομιλίες μέσα στο πιλοτήριο

Νέο βίντεο από τα συντρίμμια του Boeing 737 της Lion Air που κατέπεσε στη θάλασσα ανοιχτά της Ιάβας την περασμένη Δευτέρα έδωσε στη δημοσιότητα το ναυτικό της Ινδονησίας.

Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί δεκάδες κομμάτια ανθρωπίνων σορών αλλά μόνο 4 από του 189 επιβαίνοντες της μοιραίας πτήσης έχουν ταυτοποιηθεί.Οι δύτες που συμμετέχουν στην έρευνα εκτιμούν ότι το Σάββατο εντόπισαν το βασικό τμήμα της ατράκτου του Boeing ενώ υποστηρίζουν ότι λαμβάνουν σήμα από το «μαύρο κουτί» που καταγράφει τις συνομιλίες μέσα στο πιλοτήριο.

Το «μαύρο κουτί» με τα δεδομένα της πτήσης έχει εντοπιστεί από την Τρίτη αλλά οι ειδικοί δεν έχουν ακόμα καταφέρει να αντλήσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να καταλάβουν γιατί συνετρίβη το αεροπλάνο με τους 189 επιβαίνοντες. Οι ειδικοί λένε ότι αυτό δεν έχει συμβεί γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός της - κατά τα φαινόμενα - άθικτης κάρτας μνήμης από τα άλατα που έχουν συγκεντρωθεί πάνω της. Η εκτίμηση είναι ότι αυτό θα γίνει την Κυριακή προκειμένου να αρχίσει το «κατέβασμα» των δεδομένων που έχουν αποθηκευτεί σε αυτή.

Εντωμεταξύ το Σάββατο επιβεβαιώθηκε ότι ένας δύτης που συμμετέχει στις έρευνες έχασε τη ζωή του. Ο 48χρονος Σουαρίλ Άντο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του την Παρασκευή αφού ο «σύντροφός» τους στις καταδύσεις αντιλήφθηκε ότι είχαν χαθεί τα ίχνη του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20239949

Ο άνδρας κατηγορείται ότι άφησε δύο συσκευές μαγειρέματος σε σταθμό του υπογείου προκαλώντας χάος για τους επιβάτες – Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άνδρας καταγράφηκε από τις κάμερες να αφήνει τις συσκευές μαγειρέματος