Η Σαουδική Αραβία «ομολόγησε» ότι ο Κασόγκι είναι νεκρός: «Πέθανε σε συμπλοκή στο προξενείο»

kaso-mesa

Με καθυστέρηση 18 ημερών η Σαουδική Αραβία παραδέχθηκε ότι ο δημοσιογράφος είναι νεκρός - Ανακρίνονται 18 άτομα για το θάνατό μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του βασιλείου

Με μια δήλωση τα ξημερώματα του Σαββάτου το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας παραδέχθηκε μετά από 18 ημέρες ότι ο δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι πέθανε μέσα στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης.

Όπως υποστηρίζουν ο θάνατός του επήλθε όταν ο δημοσιογράφος της Washington Post συνάντησε κάποια πρόσωπα μέσα στο προξενείο και ξεκίνησε ένας «καυγάς» που είχε σαν συνέπεια τον θάνατό του.

Στην ίδια δήλωση έγινε γνωστό ότι απολύθηκε ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του βασιλείου στρατηγός Αχμέντ Αλ Ασίρι και ο ανώτερος νομικός σύμβουλος Σαούντ Αλ Κατάνι.

Ο δημόσιος κατήγορος του κράτους που διάβασε την δήλωση στην τηλεόραση υπογράμμισε ότι έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται για την υπόθεση 18 άτομα, όλα υπήκοοι της Σαουδικής Αραβίας.

Για την διερεύνηση της υπόθεσης συστάθηκε ειδική επιτροπή που θα έχει ένα μήνα για να παραδώσει την έκθεσή της και τα μέλη της απαρτίζονται από αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας, του υπουργείου εξωτερικών και του υπουργείου εσωτερικών.

Τέλος ανατέθηκε στον διάδοχο του θρόνου η αναδιοργάνωση των μυστικών υπηρεσιών του βασιλείου, οι αρχηγοί του οποίου διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους μέχρι σήμερα ότι δεν ήξεραν τίποτε για την εξαφάνιση του Τζαμάλ Κασόγκι.

ΣΧΟΛΙΑ (44)

Κελεμπίες

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ ΟΠΟΥ ΕΠΗΛΘΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.

Κελεμπίες με πριόνια

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ

@

ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΩΡΑ!

Λ... ΘΣΝΚ

πάλι καλά πού το παραδέχθηκαν ......θα μπορούσαν να πουν ... ότι αυτοκτόνησε..... διότι δεν του έδιναν τα χαρτιά για να παντρευτεί.....η ότι παραπάτησε επεσε καί χτύπησε στο κεφάλι.... λένε αυτά πού τούς είπαν οι Αμερικανοί.....για να τα σκεπάσουν.....θα τιμωρηθούν οι υπαίτιοι......ο βασιλιάς καθαρός....οι Αμερικανοί ευτυχείς που δεν κάνουν μπίζνες με δολοφόνους....εδώ κουκουλωσαν την συμμετοχή της Σ Αραβίας στούς δίδυμους πύργους......

Εδώ

κουκούλωσαν τη συμμετοχή του Χόλλυγουντ στους δίδυμους πύργους!

Δυτικός "αναλυτής-παρατηρητής"

Αποδεχόμαστε την παραδοχή και καταννοούμε απόλυτα, ότι γλυστρώντας έπεσε πάνω σε ένα χειρουργικό πριόνι και κόπηκε σε δεκαπέντε κομμάτια. Να ξέρατε πόσο κόβουν αυτά τα πριόνια!!!

Γιάννης Γ

Ξέρετε γιατί και πως ο μακαρίτης γερό Λάτσης έγινε δισεκατομμυριούχος? Έγινε από την Σαουδική Αραβία. ...... Είχε την εξυπνάδα και την διορατικότητα τότε που ο Βασιλιάς Ιμπέρ Σαούντ έρχονταν συχνά στην Ελλάδα (οι παλιότεροι θα θυμούνται ή θα είχαν ακούσει για τα περίφημα χρυσά Ρόλεξ που έκανε δώρο εδώ και εκεί) να τον πλησιάσει και να τον γνωρίσει. ...... Καθώς και οι πρίγκιπες που έρχονταν ο Λάτσης δικτυώθηκε και με αυτούς προσφέροντας τους διακοπές με την θαλαμηγό του προσφέροντας τους απλόχερα ότι απαγορεύεται αυστηρά στην πατρίδα τους. .... Με τρόπο κατάφερε να τους διασπείρει διχόνοια ανάμεσά τους . Δηλαδή κατά κάποιον τρόπο να τους κάνει να αλληλοϋποβλέπονται. Τον νέο τότε βασιλιά αυτόν που ανέτρεψε τον πατέρα του τον Ιμπν Σαούντ, κατάφερε να τον πείσει ότι κινδυνεύει η θέση του από τα αδέλφια του κυρίως. .... Και του είπε ότι πρέπει να δημιουργηθεί εκεί κάτω υπηρεσία πληροφοριών τύπου ΚΥΠ, και ότι θα τον βοηθούσε μέσω της Ελληνικής τότε κυβέρνησης(εποχή της επταετίας) να φτιαχτεί αυτή η υπηρεσία. Τότε ο Παττακός εστειλε εκει κάτω κάποιους αστέρες βασανιστές και κάποια από τα πρώτα ονόματα της Ασφάλειας και της ΚΥΠ με επικεφαλής τον περιβόητο Μαργαρίτη που για χρόνια διοίκησε εκεί κάτω την υπηρεσία πληροφοριών του βασιλείου. ...... Σταθεροποιήθηκε τότε ο βασιλιάς στον θρόνο του και τους άλλους ανταγωνιστές ο Λάτσης τους είχε στο χέρι του γιατί είχε ντοκουμέντα για "τα ποτά και τα ξενύχτια τους" εδώ στην Ελλάδα και τους έκοβε την φόρα να κάνουν περίεργες σκέψεις για τον θρόνο. ..... Και για ευγνωμοσύνη ο βασιλιάς πέρα που τον εμπιστεύτηκε απόλυτα άρχισε να του δίνει πάρα πολλά μεγάλα έργα ειδικά στην Τζέντα. .... Και όλες οι μεγάλες δουλειές για τους άλλους πρώτα περνούσαν από τον Λάτση και μετά τις έπαιρναν οι άλλοι. .... Και έφαγαν ψωμί και φτιάχτηκαν οικονομικά χιλιάδες Έλληνες που εργάστηκαν αν και σε δύσκολες συνθήκες . ..... Σαν λαός και ειδικά η βασιλική οικογένεια είναι πολύ καχύποπτοι και αναμεταξύ τους ακόμα. Και τρέμει η βασιλική οικογένεια την κάθε λογοκριτική αναφορά για αυτούς και να μην ξυπνήσει ο λαός. ..... Και ότι κάνουν δεν υπάρχει αντίδραση σοβαρή από την διεθνή κοινότητα λόγω των πετρελαίων αυτής της χώρας. ...... Στις φιλικές τους χώρες προσφέρουν το crude Oil με μεγάλες εκπτώσεις και με μακροχρόνια πίστωση. Αλλά με το παραμικρό κάποια χώρα να τους δυσαρεστήσει, αυτή μπαίνει στην Black list και κόβονται οι εξαγωγές πετρελαίου σε αυτήν . Ακόμα είναι ικανοί να διώξουν και τους εργαζόμενους εκεί της χώρας που τους δυσαρέστησε.

@

Ευχαριστούμε για τις υπενθυμίσεις γιατί πολύ γρήγορα ξεχνάμε!

Επίσης και

για τα τρέχοντα καθ`ημάς, ο εν λόγω σκατόγερος "παραχώρησε"/"απώλεσε" αναλόγου τύπου "διείσδυση" στα Σκόπια στον/από τον Σόρος.

Δυστυχως ναι

Ο σαουδαραβας μονάρχης έδειξε για άλλη μια φορά ότι με τον παρα του κάνει ότι θελει! Δυστυχώς θα πρέπει να χαθούν πολλές ανθρώπινες ζωές για να καταλάβουν ότι οι νομάδες που πλούτισαν από το πετρέλαιο δεν έχουν ξεχάσει την ζωώδη και κτηνώδη ζωή της ερήμου! Ισχύει ο νόμος του δυνατότερου!

Kρίτων

Οι ιμπν Σαούδ ήσαν φύλαρχοι στην Νεζντ , ορεινή Αραβία, και φυσικά είχαν κατασκήνωση δίπλα σε μία Όαση. Οι μετοχές τους ανέβηκαν όταν ενίκησαν τις αντίπαλες σιιτικές φυλές της βορειοανατολικής Αραβίας το 1903, ενώ το 1923 ενίκησαν κατά κράτος τους χασεμίτες ηγέτες της Χετζάζης. Δυτική Αραβία που περιλαμβάνει Μέκκα και Μεδίνα. Τελικώς οι Άγγλοι επέλεξαν τους ιμπν Σαούδ για ηγέτες του Βασιλείου της Σουδικής Αραβίας, βασίλειο αγγλικής κατασκευής. Έτσι οι εμίρηδες κακομοίρηδες αναβαθμίστηκαν σε «βασιλείς».

Ατυχημα ηταν

Πιαστηκε στα χερια με τους φρουρους του προξενειου, παραπατησε, επεσε σε μια μπανιερα με οξυ που ετυχε να βρισκεται εκει διπλα και ελιωσε, γι αυτο δεν μπορουν να δωσουν τουλαχιστον το πτωμα του οι Σαουδαραβες

Chupacabra

Έγινε μια συμπλοκή και ο αποθανών αυτοκτόνησε με 5 μαχαιριές στην πλάτη, μπήκε στις σακούλες και πετάχτηκε μέχρι τον κάδο

Maria

Πολύ σωστός ( για τα ΜΜΕ)

Πρίγκηπες του σκότους

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ. Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης