Βίντεο: Χάος σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες - Τροχαίο με 25 τραυματίες

Βίντεο: Χάος σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες - Τροχαίο με 25 τραυματίες

Η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι πέντε άτομα ήταν σε σοβαρή κατάσταση μετά το ατύχημα - Λεωφορείο έπεσε στο διαχωριστικό του αυτοκινητοδρόμου μετά από σοβαρές προσκρούσεις σε άλλα οχήματα

usa
Οι αρχές του Λος Άντζελες ανέφεραν ότι 25 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με ελαφρά τραύματα κυρίως, μετά από καραμπόλα, την Κυριακή σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες, με πρωταγωνιστή ένα λεωφορείο και πολλά αυτοκίνητα, ανέφερε το AP.

Οι λωρίδες κυκλοφορίας παρέμειναν κλειστές σχεδόν δύο ώρες μετά την αρχική σύγκρουση στην περιοχή San Fernando Valley του LA. Σύμφωνα με το AP, το λεωφορείο έπεσε στο διαχωριστικό του αυτοκινητοδρόμου μετά από σοβαρές προσκρούσεις σε άλλα οχήματα.

Η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της LA, Margaret Stewart, δήλωσε ότι πέντε άτομα ήταν σε σοβαρή κατάσταση μετά το ατύχημα στον Interstate 405. Πρόσθεσε ότι οι άλλοι είκοσι έφεραν μη ανησυχητικούς τραυματισμούς.

Οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το ατύχημα. Σύμφωνα με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα Fox News, Τουλάχιστον 40 άτομα τραυματίστηκαν μετά το ατύχημα.




Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης